Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paliwo po 2,99 zł to ci dopiero !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na stacji Pegas można było kupić benzynę za 2,92 zł, a olej napędowy 3,06. Ludzie myśleli że to żarty a wszystko naprawdę to było ! przy trasie z Warszawy do Krakowa :D

Jak mi wiadomo wszystko trwało do 13:00 ;D, niestety teraz się o tym dowiedziałem, ale gdybym wcześniej wiedział to ahhhhh <3

I z tego co wiem takie akcje będą powtarzane na stacji pegas ;)

xm5xg7.jpg

Opublikowano

I bardzo dobrze, że tak robią. Może wreszcie paliwo będzie w normalnych cenach a nie prawię 6 zł za litr. Jestem pełen podziwu, że zrobili coś takiego i oczywiście mam nadzieję, że inne stacje będą robić coś takiego. Takich stacji w Polsce potrzeba jak najwięcej. Jestem pełen podziwu

Opublikowano

I bardzo dobrze, że tak robią. Może wreszcie paliwo będzie w normalnych cenach a nie prawię 6 zł za litr. Jestem pełen podziwu, że zrobili coś takiego i oczywiście mam nadzieję, że inne stacje będą robić coś takiego. Takich stacji w Polsce potrzeba jak najwięcej. Jestem pełen podziwu

Zobacz po ile paliwo jest w innych krajach nie wyprzedzamy ich o AŻ O TYLE ;)

A co do tej akcji to coś więcej na ten temat ? z jakiej okazji i skąd mają tańsze paliwo przecież jak by skupywali po normalnych cenach to my były tysiące na minusie

Opublikowano

http://www.rmf24.pl/ekonomia/news-paliwowy-raj-podatkowy-w-falecicach-benzyna-za-3-zl,nId,621159,repId,41616880

A gazu taniej nie dali ;s

Opublikowano

Zebym ja to wiedzial i mieszkal obok to bym wzial 50% kasy z banku wszystkie swoje jak i wzial od sasiadow karnistry i na FULL'a

a potem po 4zl. sprzedal i mial jeszcze raz tyle za co kupilem to

ahhh to by byl interes :>

teraz zobaczcie ile nam za same glupie paliwo rope itp. panstwo kroi a gadaja ciagle ze maja kryzys

tak kryzys to ma Pan Nowak z rodzina gdzie dostaje 1,500zl. wyplaty i ma wykarmin siebie, MPCforum i 2 dzieci

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Pewnie ta benzyna rozcieńczana jak cola w mc'donaldzie :D

U nas koleś hurtowo na 500L sprzedaję mieszankę jakiegoś gówna (nie wiem dokładnie co to jest), kosztuje to 3.5zł za litr i to nie jest benzyna a mój ojciec na tym jeździ już dobre kilka lat i nie narzeka :D

P.S Tak, tą mieszankę sprowadzają od Rusków ;D

Opublikowano

A co do tej akcji to coś więcej na ten temat ? z jakiej okazji i skąd mają tańsze paliwo przecież jak by skupywali po normalnych cenach to my były tysiące na minusie

Tylko porównaj sobie ile oni zarabiaja, a ile my.

Opublikowano

W krajach gdzie paliwo jest tańsze to nie wyprzedzamy ich w ogóle a jesteśmy w tyle i to grubo.

Opublikowano

To bodajże była promocja mająca na celu uświadomić kierowcą, jaka jest różnica ceny między benzyną po odliczeniu podatków, akcyzy itd, a normalną. Do 13 zeszły im całe zapasy paliwa.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...