Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Draenor2 rozpakowanie plików

Maciekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj chciałem rozpakować sobie pliki lecz nie udało mi się (sposobem od kamera). Potrzebuję tych dwóch plików "npclist.txt(moby/npc) i atlasinfo.txt" czy wie ktoś jak je zdobyć?? Potrzebne mi są do wklejenia ich do moda.

Opublikowano

Akurat te pliki co są potrzebne zabezpieczone są sposobem kamera z tymi śmiesznymi "??????????????" i akurat te pliki co są potrzebne nie wypakowują się bo packer je pomija.Wypakuje tylko osoba która zna jakiś inny sposób na wypakowanie

f3ngwd.jpg

Opublikowano

Gdzies byl extraktor od darealfreak w wersji bodajrze 2.6, skompiluj w pythonie 2.2, stworz plik logininfo.py w folderze z klientem gry, zmien sobie nazwe na jakas krotka tego skompilowanego do pyc extractora i w logininfo wpisz import <nazwa_bez_.pyc>. Powinno ruszyc. Wtedy tylko dodajesz do listy nazwy plikow do wypakowania (jak sa sciezki to tez) i masz w folderze output wypakowane.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...