Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pulsefire Ez coś daje?!

Kitzekeldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż napotkałem na pewien filmik w siecie:

http://leaguecraft.com/videos/3161-pulsefire-ezreal-has-longer-range-than-standard-ezreal.xhtml

Nie uważacie, że to trochę przesada? Myślę, że nie jest to bug, tylko ukryta pasywka... Co o tym myślicie? Nie jest to dużo, ale czasami zdarza się, że brakło mi tego range'a, co by się nie stało z tym skinem.

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Ja słyszałem wzmiankę na tym filmiku i ogónie że ten ezreal (Pulsefire) miał Mystic Shot na drugim levelu więc miał kawałek większy zasięg od tego normalnego Eza który miał na pierwszy poziomie.

Opublikowano

w sumie to jak na skin tej ceny to myślę, ze takie 'ulepszenie' nie jest zle

tym bardziej, ze już po promocji i nie będzie to często spotykany skin :)

może sie wydawać troche nie fair dla graczy którzy grają całkowicie za darmo.. no ale co zrobic ;)

Hejo

Opublikowano

Już coś o tym było? Riot nigdy na kase nie leciał i nie będzie. To tak samo jakby za przesadę uznać, że dragonslayer vayne zadaje +1dmg do shyvany albo to z leoną i okularami. Jakby riotowi chodziło o kase toby dali champów za 200rp i znizki codzienne

Opublikowano

No tak, lepiej wypuścić grę free to play i wszystko co w niej jest rozdać za darmo. Jak już wam się uda zrobić całkowicie darmową grę to napiszcie mi na pw.

Q Eza na 2 lvlu ma większy zasięg niż na 1.

Opublikowano

No i bardzo dobrze każdy ma równe szanse tak powinno byc w wiekszości gier rozumiem nie całkowicie za free no ale nie za drogo

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Każdy ez ma zwiekszajacy sie zasieg mystic shot-a, naa 2 lvl widac, oboje sie trafili, tez ze zwykłym skinem i ten z pulsefirem.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Oni zarabiają na tym pieniądze w końcu muszą się z czegoś utrzymać nie ? My wcale nie musimy kupować skinów ale chcemy i dzięki temu RIOT zarabia na nas kasę gdyby dali je za darmo to jaki byłby z nich pożytek ? Żaden

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

I tak RIOT nie leci na kasę tak ostro . Za RP możemy kupować właściwie tylko skórki lub jeśli chcemy postacie oraz często dają promocje . Strasznie mnie zdziwiło tylko to że dali skórkę za 3k RP . Kupiłem eza w ostatni dzień promocji , i uważam że ta promocyjna cena to jedyna słuszna bo skin nie jest jakiś super mega .

Opublikowano

To był bug.

@up

Całkiem dobry jest, a jak stare legendarne skin to ten jest "innowacyjny.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Wszystko czego potrzeba do gry masz za darmo... Jedynie boosty, ale one nie są potrzebne i tak ;)

A te wasze range o 5 większe i inne badziewia to śmiech na sali. Jak nie potrafisz grać to będziesz się takich dupereli dopatrywać. Pozdro dla freeplayerów ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jedyne co dodaje Pulsfire Ezreal, prócz skina oczywiście to avatar oraz inny pasek w profilu gdzie pisze lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...