Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poradnika

Barkey98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam Tuta jak zrobić cheata do WarRocka z menu bo robię aktualnie No Menu,ale chce robić lepsze cheaty..

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/307045-tutorial-warrock-c-cheat-d3d-krok-po-kroku/

#up

szybszy znowu ... :D zawsze musisz przeglądać ten sam temat co Ja ? :P

Opublikowano

Chciałbym dodać, że do robienia cheatów z menu potrzebna jest baza, która możesz sam napisać (w co wątpię narazie :D ). Ale możesz do mnie napisać do się dogadamy w sprawie aktualnej bazy :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Chciałbym dodać, że do robienia cheatów z menu potrzebna jest baza, która możesz sam napisać (w co wątpię narazie :D ). Ale możesz do mnie napisać do się dogadamy w sprawie aktualnej bazy :)

Albo pobrać bazę publiczną...

http://www.mpcforum.pl/topic/654329-dlbaza-undetected/

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

I tak będzie mu ona crashować :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP

To, że jest undetected nie oznacza, że mu może nie scrashować. Może być jakiś błąd w kodzie i nie zadziała tak jak powinna, nawet jakby zmieniał adresy i w któryś byłby zły to też miałby crasha, ale takie drobne błędy można przewidzieć, wystarczy posprawdzać bazę i uważnie zmieniać adresy.

@Spe@ker

Widzę, że jesteś zbyt pewny siebie. To, że Tobie prawie zawsze crashowała jakaś nowa baza, to już nie jest nikogo wina, ale chciałbym zauważyć, że to zazwyczaj był Twój błąd.

A Barkey98 jest początkującym takim jak Ty byłeś kiedyś, tak więc po co był ten tekst "i tak będzie mu ona crashować" ? Ja pamiętam jeszcze te czasy jak Ty co chwile pisałeś do mnie czy do hackerX, że coś Ci crashuje i czy byśmy Ci pomogli, a to zazwyczaj były Twoje podstawowe, w dodatku drobne błędy.

@Barkey98

Jak podszkolisz się trochę w C++ i w robieniu hacków, to służę pomocą. Więc jakbyś miał jakieś pytanie, lub problem, możesz do mnie napisać.

Opublikowano

Ok. AdrenalinaPL jak coś to napisze...

Jak myślicie czy lepiej kupić bazę od Spe@kera czy skorzystać z darmowej.???

Opublikowano

Lepiej skorzystać z darmowej. A to z tego względu, że będziesz mógł w niej zrobić to samo co z bazy od Spe@kera i wgl. W grze widoczny będzie tylko i wyłącznie inny wygląd menu także raczej nie ma to większego znaczenia. No i oczywiście jeszcze będziesz się musiał podszkolić, bo od Spe@kera będziesz miał gotowca tylko powrzucać funkcje itp. a tutaj jakieś błędy ewentualne popoprawiać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...