Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ważne! Na ile dni kupić wyposażenie ?

pietruch78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamówiłem sobie NX-ów za 30zł i chciałbym sobie kupić P90TR na 7 dni, weapons renewal kit 1 item i Subsonica na 1 dzień.

Ale wpadłem na pomysł że kupie sobie jeszcze tyle samo NX i kupie P90TR na 30 dni i subsonica na 7dni.

I jeszcze lepiej na 90 dni P90TR. Muszę mieć jakąś snajpe do tego !!!

Co wybrać pomocy ???

Opublikowano

P90TR ma identyczne staty jak zwykłe P90... Więc nie opyla się kupywać tej broni za nx...

statytyki tak,ale zagraj sobie zwyklą P90 a TR.Jest nieziemska różnica

Opublikowano

P90TR ma identyczne staty jak zwykłe P90... Więc nie opyla się kupywać tej broni za nx...

Stry to jest kompletnie inna broń przez ten tłumik.NIe grałeśniąwida :P

tut polecam p90TR :D

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

Ja bym wziął P90TR na 90D i snajpę za GP bo szkoda nx ;D

Ja bym wziął MP5SD i snajperkę za GP, bo szkoda kasy na nx...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze SMG, to P90TR oraz K-2. Są szybkie, zadają spore dmg. Zależy czym lubisz, oraz czym potrafisz grać. Ja na twoim miejscu zamiast kupować broń na 90 dni, to dozbierałbym do perma. Bardziej opłacalny interes. Do tego czasu możesz biegać z czymś za GP, np: UMP, PP90.

Co do sniperek szkoda kasy. Nie różnią się niczym od L96A1 czy TPG. Jeżeli koleś biega w Light Veście, to z tej i z tej masz 80%, że zdejmiesz gostka na klapsa .

9368_gold.png

Opublikowano

to samo co 3 pierwszych panów TR 90 dni i SR gp

albo jak omek na perma dozbierać bardziej się opłaca

Opublikowano

A ja powiem tyle.

Kup sobie na te 30 dni P90-TR tak dla testów oraz abyś ogarnął, bo w zasadzie może (jest szansa) że Ci nie przypasuje...

Co do snajperek kup sobie za GP M200, czy TPG-1 za GP może wydają się słabe ale w dobrych rękach = istna kosa ;))

Opublikowano

Stry to jest kompletnie inna broń przez ten tłumik.NIe grałeśniąwida :P

tut polecam p90TR :D

Całkiem inna broń bo ma inny model i dźwięk ? I co lansisz się bo masz tłumik a staty te same.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

UMP45 jesden z lepszych i mocniejszych smg , polecam też CZ Evo scorpion , ostatnio kupiłem na perma i nieźle miota ... , bardzo szybki , reload to już w ogóle fast jak nic nawet +10 magazine do tego można spokojnie walić UNBE + :) , tylko zawsze jest smaczek , nam może się dobrze z tego strzelac co nie oznacza od razu że tobie będzie się z tego dobrze strzelało , jak coś moge ci pomóc przetestować zawszę możesz podjąć inną decyzje :

P90TR

PP19 - MOD

UMP45

CZscoprion Evo

MP7 MOD

Opublikowano

ZA NX:

AR: M6A2 SRT, XM-8

SMG: P90TR, UMP45, T-2

SR: L96A1 AW, TPG-1 Pro, DSR-1 Subsonic

ZA GP:

AR: M6A2, G36E

SMG: P90, UMP, MP5A6 czy jak to się tam nazywa

SR: TPG-1, DSR-1 i M-200 (najbardziej PRO, ale też najcięższa do ogarnięcia)

Polecam kupić

- 30D P90TR dla testów, najwyżej później dokupić Perma

- do tego za GP dobrać DSR-1 albo TPG-1 (albo M-200 jak masz skilla)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...