Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybrać serwer oraz postać ?

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem

WoW 80 lvl + Cataclysm na allegro.

Teraz muszę wybrać jaką postacią chce mieć ten 80 lvl i mam dylemat, pomiędzy Krasnoludem Palladynem a Blood Elfem Warlockiem - grałem w Wowa tylko tymi postaciami, chyba że polecacie inne.

Jaki serwer wybrać ? Chodzi mi o to żeby była tam miła atmosfera oraz grało troche ludzi z mpc :)

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Hunter też nie jest zły na początek :) Jeśli chodzi o granie od zera jaka pierwszą postać to polecam Paladyna/Huntera i może Maga ;)

Co do serwera najwięcej polaków, gdzie sie dogadasz nawet po polsku - Burning Legion

Opublikowano

Hunter też nie jest zły na początek :) Jeśli chodzi o granie od zera jaka pierwszą postać to polecam Paladyna/Huntera i może Maga ;)

Co do serwera najwięcej polaków, gdzie sie dogadasz nawet po polsku - Burning Legion

Ja huntera nie lubie , zawsze było mi ciężko ogarnąć .

Patrzałem na ogar huntów to jechali każdego ;)

- Polub FanPage

Budowniczy
Opublikowano

Ja ci polecam Trolla maga troll ma buffka na szybszy cast a maga dlatego bo jest bardzo łatwy w ogarnieciu najbardziej jego rotacja :D spamujesz arcane blast 4 razy jak wejda missile to odpalasz je tylko musi byc max % a jak nie wejda po 4 razach missile to spamujesz az wejda i puzniej od nowa nic trudnego :D i ma dobry dmg

Budowniczy
Opublikowano

Ja osobiście też polecam palka ale dps lub heal ale on dobry tylko na dungeony chyba ze masz pro eq :D bo na początek tank nie jest dobrym rozwiązaniem jak ja to zrobiłem ale całe szczeście że znalazłem fajna gildie to mnie nauczyli , i teraz tankuje niż niejeden tank ktory ma dużo wiekszy gs odemnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...