Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M24 a GOL opinie

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem M24 na 12 levelu za standardową kwotę 1259 bf , czy M24 jest gorsza snajeprką od GOL-a ? i jakie ulepszenie powinienem zastosowac zeby była tak celna jak GOL .

Opublikowano

Jak dla mnie każda snajperka jest celna ( oprócz tych semi-auto i automatycznych ). A co do dodatków to wszystkie na celność i może na zasięg, ale to zależy od ciebie. Proponuje kupić zestaw bo jest tani i dobry.

Opublikowano

Może tak, GOL nie jest aż tak dobry, mocniejszą bronią w celności jest M95 czy L96A1 (swoje kosztują ale sprawują się wybornie w akcji). Co do dodatków: Lufa precyzyjności; Magazynek Viper; Kolba Stabilizująca/Thunderbolt. Dobrym rozwiązaniem jest zakupienie zastawu dla zwiadowcy :"OTOF, Pakiet Zwiadowcy Blue", znajdziesz go w "Okazje/Deals", bądź co bądź lecz z biegiem czasu należało by zaopatrzyć się w kolbę stabilizującą lub thunderbolt, dlaczego? A no dlatego że zawsze to mniejsze opadanie naboju i większa szansa na trafienie. M24 to dobra broń w bardzo dużym stopniu podobna do L96A1 i dodatki które wymieniłem powinny pomóc :)

Opublikowano

Gol ma przewage nad m24 jezeli chodzi o szybkosc i zasieg.

M95 jest celniejszy od gola? ... no comment

L96 prawda jest lepszy od gola i najlepsza snajpa w grze.

Opublikowano

Gol ma przewage nad m24 jezeli chodzi o szybkosc i zasieg.

M95 jest celniejszy od gola? ... no comment

L96 prawda jest lepszy od gola i najlepsza snajpa w grze.

Haha, gdzie GOL jest szybszy od M24 ?? Przeładowanie GOL'a trwa ponad sekundę dłużej od M24. M95 ma większy zasięg od GOL'a.

Porównanie tych broni niech autor sam zdecyduje:

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/7d2d19071b5277e3d5bb7e31459ceded669064ed70434094aa5838e033ee6c5c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...