Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob obsługa

kakaps1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś po raz pierwszy uruchomiłem Botka od m2bob , ale nie wiem czemu co 3/4min mnie kicka + nie działa autopotowanie ;/ Może ktoś napisze co zrobić , żeby działał tak jak trzeba ??

Opublikowano

ref

O kickach juz sie dowiedziałem , że u każdego tak już jest , ale ktoś mi powie dlaczego mi autopotowanie nie działa ??

ref

o Kickowaniu juz sie dowiedziałem ze u każdego tak jest , ale czemu mi nie działa autopotowanie ??

Opublikowano

Nie klikałeś tego desactiuvate anti kick system czy czegos tam w bocie? Bo nikogo chyba juz nie pyta. A jak nie dziala auto potowanie, to obok masz guzik "potions" moze masz po prostu wyłączoną tę opcje.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja mam problem bo nie wiem jak zablokowac hack shielda :(

Ja chyba tak samo bo jak klikam tam na metin2 Start , to ładuje mi się ten pasek zielony z HS i dopiero włącza metek.

Nie klikałeś tego desactiuvate anti kick system czy czegos tam w bocie? Bo nikogo chyba juz nie pyta. A jak nie dziala auto potowanie, to obok masz guzik "potions" moze masz po prostu wyłączoną tę opcje.

No klikałem desactiuvate anti kick system , ( i trochę pomogło) , a autopotowanie napewno mam włączone , a i tak nie działa ;/

Opublikowano

Kazdy tak ma z hackshieldem tak ma byc i jest ok bana nie dostaniecie.

Dzień dobry , czy mógłbyś mi pomóc w sprawie m2bob ? Jak tak to napisz na moje gg:25737109 , lub jak wolisz tutaj opisze ci ten problem.Będę bardzo wdzięczny :) [Mialem problem z wysłaniem prywatnej wiadomości dlatego tu pisze.]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...