Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] xAuth bugi !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja znam tylko znaki specjalne uzywane w nickach typu // stawiasz to przed nickiem admina i mozesz wbic na jego konto dziala tylko gm oraz rzeczy ktore ma przy sobie

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

dublowanie itemów :) chyba każdy zna masz itemy piszesz /unregister wychodzisz z serva i wchodzisz i piszesz /register hasło ;)

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano

Kiedys byl taki (nie wiem czy dziala) ze wbijasz na nick jednego z opa i drugim clientem wbijasz tak samo i wtedy tym pierwszym logowanie sie dezaktywuje i robisz co chcesz ;]

Opublikowano

bylo juz unregister wiec nie spamuj

w nowej wersji xauth to juz nie dziala ponieważ wyloguje cie z 1 clienta w wejdziesz 2 i tak musisz sie zalogowac ;d ;/

like za pomoc matiionek22

Opublikowano

Bugi xAuth to tylko te ukośniki /// Które teraz wszyscy po blokowali.

Bugi AuthMe to kopiowanie itemów przez /unregister i kopiowanie zbroi przez /logout, ale to też na dobrych serwerach jest po blokowane.

Bug z LWC to flaga magnet, która umożliwia wrzucanie do skrzyni itemów po przez klawisz Q. Ale to także H@ na serwerach wyłączają.

Więc trzeba szukać nowych bugów lub grać uczciwie jak na dobrego obywatela przystało ;)

94682056675302793293.png
Opublikowano

1. xAuth - Znaki specialne. Wchodzisz na nick administratora , wpisujesz ///// przed nickiem , i masz admina.

2. AuthMe - Kopiowanie itemów. Wsadzasz itemy do skrzyni , /unregister , wychodzisz , wchodzisz /register , wychodzisz wchodzisz i masz itemy.

3. AuthMe xAuth - Spisywanie koordynatów. Wchodzisz na nick jakiegoś gracza , F3 i spisujesz koordynaty.

To są jedyne bugi na te pluginy , jakie znam.

Opublikowano

1. xAuth - Znaki specialne. Wchodzisz na nick administratora , wpisujesz ///// przed nickiem , i masz admina.

2. AuthMe - Kopiowanie itemów. Wsadzasz itemy do skrzyni , /unregister , wychodzisz , wchodzisz /register , wychodzisz wchodzisz i masz itemy.

3. AuthMe xAuth - Spisywanie koordynatów. Wchodzisz na nick jakiegoś gracza , F3 i spisujesz koordynaty.

To są jedyne bugi na te pluginy , jakie znam.

Powtórka up

spam

Opublikowano

Jest jeszcze taki jeden mało znany bug który wymaga moda dzięki któremu wychodzimy "ze swojego ciała" ciało musi otwierać skrzynkę która ma przed sobą 3 kratki, tym duchem niszczymy skrzynkę i mamy nieskończoność itema.

Opublikowano

Ja znam buga, dzięku któremu możemy wykorzystywać komendy admina bez admina. Lecz go nie podam, bo potem WSZYSTKIE serwery padną a na samym początku te duzo znane. Jak co, sam z niego nie korzystam, ale żeby go poznać, trzeba troche ruszyć głowa, a nie pytać sie na forum i czekac żeby ktoś odwalił cała robote. Cóz, pozdr.

@down Jakbym chciał, to by nie było żadnych serwerowni, Ani tego Forum :). Ale nie chce nikomu psuć zabawy. Jak nie wierzysz, to nie wierz. Ale po

Twoim komentarzu widac, że jesteś dzieckiem :) .

@2down

Z dzieckiem Downa kłócić się NIE BĘDĘ! Mów sobie co chcesz, ja przynajmniej wiem co robie, ale Ty napewno nie wiesz o tym, jakie bugi znam ;]. Do usłyszenia i radze ludziom od 15 lat jeżeli chcą być mądrzy wyjść z tego tematu bo przez te dzieci już sam się pogubiłem. NQ!

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Ja znam buga, dzięku któremu możemy wykorzystywać komendy admina bez admina. Lecz go nie podam, bo potem WSZYSTKIE serwery padną a na samym początku te duzo znane. Jak co, sam z niego nie korzystam, ale żeby go poznać, trzeba troche ruszyć głowa, a nie pytać sie na forum i czekac żeby ktoś odwalił cała robote. Cóz, pozdr.

@down Jakbym chciał, to by nie było żadnych serwerowni, Ani tego Forum :). Ale nie chce nikomu psuć zabawy. Jak nie wierzysz, to nie wierz. Ale po Twoim komentarzu widac, że jesteś dzieckiem :) .

po 1 długo go sie nie na znasz ponieważ xauth szybko aktualizowany po 2 spam/zgłaszamy

@down Jakbym chciał, to by nie było żadnych serwerowni, Ani tego Forum :). Ale nie chce nikomu psuć zabawy. Jak nie wierzysz, to nie wierz. Ale po Twoim komentarzu widac, że jesteś dzieckiem :) .

mpc ma zabezpieczenia a serwerownia to nie serwer ;] zacznijmy od tego dzieciaczku ;) To ty jestes widzimy dzieciakiem mpc forum może bardzo łatwo użyć trace ip tak samo jak ja a hackowanie tego forum czy pingowanie jest karalne już drogą sądową ;) takie informacje kłamliwe na dodatek zachowaj dla siebie tym czasem zgłaszamy ;)

Opublikowano

Kurwa po chuj bugować grajcie normalnie a nie

grałe mna serwie przez 6 dni mialem wszystko nie wiem jak gość wbił na moje konto okradl wszystko usunął frakcje i 6 dni grania poszło sie jebać przez takich pojebow jak niektórzy z was

Juz wole by sobie dublowali eq itp ale nie wkradali sie na konto adminow itp to jest zalosne

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

grałe mna serwie przez 6 dni mialem wszystko nie wiem jak gość wbił na moje konto okradl wszystko usunął frakcje i 6 dni grania poszło sie jebać przez takich pojebow jak niektórzy z was

Juz wole by sobie dublowali eq itp ale nie wkradali sie na konto adminow itp to jest zalosne

To jest forum bo ''czitach'' ''haxach'' ''bugach'' w grze jak się nie podoba to po co się rejestrowałeś tu ??

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Opublikowano

Dzieki temu mozesz sie dowiedziec jakie sa bugi i je zablokowac ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...