Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który serwer lepszy Elitemt2 vs Dragonmt2 or iMetin?!

Fearlesss

Bitwa serwerów !  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Elitemt2 vs Dragonmt2 or iMetin?!

• Elitemt2
      7
    • Dragonmt2
      3
    • iMetin
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym też o powody dla którego akurat ten serwer. Za pomoc like

;)

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

Balmora ;) najlepszy priv, normalne raty, pgarniete epiki;D

Przypomina pl'a

Autor tematu pytał się który najlepsze z w.w. serwerów, a nie o hard na którym fubu rozdaję eq -.-

@Topic iMetin ;)

fea.gif

Opublikowano

EliteMT2. Wszystko ładnie dopasowane, ogólnie fajnie się tam gra. Nic tylko pozostaje ci go polecić.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Ja polecam Ci DragonMT2. Co prawda jak na większości serwerów potrzebny jest drop. Jeżeli jesteś wytrwały i pomęczysz się na schodkach lvl'owych (do 110 itp.) na pewno będziesz zadowolony z tego serwera.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Elite już spadło na psy :).. Grałem tam 1,5 roku teraz w porównaniu z tym co było kiedyś to ulala.

IMetin grałem kiedyś i wiem ,że jest tam bardzo ogarnięta adminstracja , dbają o serwer , pomagają. Tylko tak troche według mnie serwer na is nastawiony nie wiem jak jest teraz ale jak grałem rok temu tak było ;P

Dragon nie znam

Opublikowano

Na kazdym z powyzej wymienionych serwerów gra zwykła dzieciarnia nie lepiej nooby patentowane ktorzy jak widza 50 lvl to musza go ubic bo maja wiekszy z lepszym eq -.-

Opublikowano

Na kazdym z powyzej wymienionych serwerów gra zwykła dzieciarnia nie lepiej nooby patentowane ktorzy jak widza 50 lvl to musza go ubic bo maja wiekszy z lepszym eq -.-

Znajdź mi serwer bez ''nobów'' to będziesz moim idolem ^^

fea.gif

Opublikowano

@2up Też poproszę o taki serwer to może wrócę do gry. Wszędzie tak ubijają niestety. Mnie jakoś tdo tego nie ciągnie ;d

@Topic Nie grałem tylko na iMetin, a z dwóch pozostałych mogę polecić Ci elite. Całkiem przyjemnie mi tam się grało w 6 osób z kolegami z rl :)

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...