Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack.

HackerNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy macie moze lub mozecie zrobic takiego hacka z takimi opcjami ??? : rapid fire , wallhack , crosshair , bullets , nodelay , nospread , norecoil , fullstamina , speed hack , no fall damage , 5,6,7,8 slot , head shot (nie musi byc ) , wtw , auto medic ( nie musi byc ) , auto ammo ( nie musi byc ) , Wrazie co bedzie 5 w profilu i 10 likow w tematach lub ile chcecie ; ))) Pzdr; )

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Tutaj znajdziesz większość:

http://www.mpcforum.pl/topic/667946-undetectedr3d-ln3-fixed/

A jeżeli chcesz grać z skillem + cheat, to proszę mój:

http://www.mpcforum.pl/topic/670576-undetectedmpc08072012r-speaker-cheat-skillnamaxa/

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

tak na tym r3d l!n3 gram nim i dziala luks ale mi chodzi wgl o rapid fire . wiecej opcjii nie musi byc .

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

Z tą opcją nie ma narazie na forum. Nie mam adresu do tej funkcji, tak bym Ci zrobił. Idę poszukam Ci jakiegoś cheata na innym forum :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Proszę :D

http://www.mpcforum.pl/topic/670591-undetected08072012r-exodus-vip-hack-11hours-test/

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Dzieki zaraz sprobuje czy dziala ; )

A i jest tu rapid fire ? I co ona znaczy bo kolega mowil ze fajowa opcja .

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

Szybciej wylatują pociski z broni :)

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

#2up

Rapid Fire czyli, że ustawiasz sobie np. na 5 i zamiast jednego strzału wyleci Ci 5 strzałów - jedno kliknięcie myszy - 5 strzałów

#up

szybszy

/ nie szybciej, tylko kilka na raz ' hpa ' ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...