Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl znowu ...

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Już kiedyś miałem taki problem włączam ikonkę Metin;a pobiera się aż nagle wyskakuje błąd, jest to spowodowane łączem internetowym ponieważ jak ściągało się szybko 100kb + to bez problem jednak ja łączę dziś mi sięga 8 kb/s -.- to wyskakuje błąd przy pobieraniu. Jest na to jakiś sposób?

Opublikowano

Cześć

Już kiedyś miałem taki problem włączam ikonkę Metin;a pobiera się aż nagle wyskakuje błąd, jest to spowodowane łączem internetowym ponieważ jak ściągało się szybko 100kb + to bez problem jednak ja łączę dziś mi sięga 8 kb/s -.- to wyskakuje błąd przy pobieraniu. Jest na to jakiś sposób?

Yyy proponowalbym Ci wrocic do podstawowki i nauczyc sie poprawnie skladac zdania, bo nic z tego nie da sie zrozumiec co napisales.

Najlepszy sposob? Poczekac 15-20 minut :)

Opublikowano

Yyy proponowalbym Ci wrocic do podstawowki i nauczyc sie poprawnie skladac zdania, bo nic z tego nie da sie zrozumiec co napisales.

Najlepszy sposob? Poczekac 15-20 minut :)

Twoja wypoweidz nic nie wnosi do tematu tylko nabiles sobie posta. koles napisal ze mu blad wyskakuje przy pobieraniu to jak ma czekac 15-20 minut?

Mysle ze oplaca sie isc do kolegi i spaczowac u niego

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Powiem tak, niedługo kończy się umowa na ten beznadziejny internet bd brać inny. A co do teraz po prostu tydzień może mniej kilka dni w miesiącu nie bd grał w metin'a aż kolejnego limitu nie dostane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...