Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały problem z runami

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stht.jpg

Jak widać, mamy znaki oraz esencje drugorzędne, może mi ktoś powiedzieć jakie runy kupić, żeby all były główne?

pzdr.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czytam gugle i wyczytałem:

Drugorzędne są słabsze od głównych.

Pod crita główne są marki, a seale i glyphy sa drugorzędne pod crita.

Tak samo jest z twoimi AP Markami ,czyli wytłumaczę to na takim przykładzie:

Najeżdżając na puste miejsce żółtych pisze Ci ,że specjalizują się w Defense / Obronie.Ja tam sobie chcę włożyć AP i co ? Drugorzędne są,bo seal się specjalizuje w defense a nie Magic (Magic to jest Glyph / niebieski) . Tak samo masz z Quintami (Esencjami) ,bo one się specjalizują w Utility.

Chyba chodzi o to.Przechodząc do pytania: te czerwone polecam Magic Penetration , chyba dają w miare dużo , a zarazem są przydatne i najczęściej stosowane.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Tak ogólnie, to jak są drugorzędne, to nie są tak jakby słabsze? Czy ma to jakiś wpływ.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Są właśnie słabsze.Podam ten sam przykład tylko na czymś innym.Glyph jest najlepszy w MAGIC czyli AP.Włożę tam AD i daje mniej niż w markach i jest drugorzędne ,ponieważ to marki się specjalizują w AD i tam właśnie mam tego więcej.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Są właśnie słabsze.Podam ten sam przykład tylko na czymś innym.Glyph jest najlepszy w MAGIC czyli AP.Włożę tam AD i daje mniej niż w markach i jest drugorzędne ,ponieważ to marki się specjalizują w AD i tam właśnie mam tego więcej.

Schowaj ten pysk zjebie mowilem to juz ale i tak masz zjebana morde i nie masz kolegow bo sluchasz rapu zapewne i jestes gównem jednym z wielu z tego forum, zalosny poziom mpc.

liz kurwa pytonga rudemu zjebowi do tego sie nadajesz psieE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...