Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video Poradnik] Jak stać się lepszym graczem w CoD'a

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wszystkim!

Dzisiaj mam dla Was poradnik dotyczący : Jak być lepszy w grach fps.

W tym filmiku opowiedziałem tylko moje przemyslenia i u Was mogą się nie sprawdzić. Po prostu chciałem się tym z Wami podzielić.

Jeżeli filmik się podobał bardzo proszę kliknąć łapke w góre i zasubskrybować mój kanał ;-)

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=1y66qshyTdI&feature=player_embedded[/media]

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

najgłupsza rzecz w twojej grze to to , że kładziesz sie podczas starcia...

reszta filmiku git

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Jesli mialbym sie zgodzic to tylko CFG, zdecydowanie pomaga w opanowaniu gry. Reszta to tak naprawde gra, trzeba grac sporo bo bez gry nie ma doswiadczenia, bez doswiadczenia nie ma skilla, a bez skilla... nie ma skilla.

Opublikowano

@Up

Dropszot to położenie się na podłodze podczas dośc bliskiego starcia z przeciwnikiem i strzelanie w niego. Możesz i z biodra i z przycelowania

Na moim filmiku jest już 25 łapek w góre, także do końca tygodnia przygotuję MEGA PORADNIK dotyczący Call Of Duty MW3 ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref.

Można prosić o dodanie tego do spisu poradników/listy najważniejszych tematów?

Opublikowano

@Up ale ten poradnik nic prócz CFG nie wnosi.. Każdy musi uczyć grać się indywidualnie. Jedyne co można poradzić to dobre słuchawki i CFG.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Każdy musi uczyć grać się indywidualnie. Jedyne co można poradzić to dobre słuchawki i CFG.

Dokładnie. Nie nauczysz ludzi grać poprzez robienie filmików, każdy gra inaczej. Można pokazać miejsca, CFG, ustawienie danej broni, itd. Jeżeli ktoś chce grać dobrze musi grać, poznać mape, dobrać sobie broń + dodatki, itp.

Opublikowano

Hmm twoje rady

1.Dobry słuchawki

2.Wmawianie sobie że jesteś dobrym graczem

3.Zrobić kanał na yt

Reszta to jakieś opowiadanie.

Mogłeś podać perki itp. wg. mnie kiepski ten poradnik.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...