Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 PZ

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Lux vs. Gragas vs. Urgot

Zależy mi na: Funie z gry :P.

Dodatkowe informacje: Kogo wziąć z tej trójki ? Lubię grać jako AP na midzie, solo top i AD carry :D. Chcę wygrywać większość gier (draft, normal, ranked) :D. Postacie, które posiadam są w załączniku. :P

post-276663-0-14398400-1341831728_thumb.jpg

Opublikowano

Powiem tak Lux jest Pro lepiej weź lux :3

Jeżeli umiesz robić combo ( Q + E (narazie nie wysadzasz) +R +( użyjesz ulta i odrazu wysadzasz E ponnieważ jeżeli stoi w kółku "E" to nie da razy flashnąć i na takie combo zabijasz na luzie ) Na midzie jedynie może z nią wygrać kennen lub vlad niktt więcej jeśli umiesz grać od 6 lvl polecam już iść na gank na bota lub topa (ULT Pro ) Jeżeli pomogłem Proszę "Lubie"

Dzięki za każdą pomoc którą mi ofiarujecie ^^

Opublikowano

Dzięki :3

Szczerze mówiąc ja nie lubie grać postaciami Jak xin bez slowa :3 bo inaczej Kupe robisz a nie zabijasz :P

Lux ma zajebiste ulti

A i ty DamCiWygrać rozdzielaj SKille kolejności Q-2,8,10,12,13 W-4,14,15,17,18 E-1,3,5,7,9 R-6,11,16

Pokazałem to na LVLach

Dzięki za każdą pomoc którą mi ofiarujecie ^^

Opublikowano

Urgot.

Słyszałem ,że fajny tanky AD Carry , grałem chwile na botach i ma fajny spam z Q,ulti przydatne jeśli ktoś ucieka.

Lux też jest ok.

Ulti na duży range ,ostatnio zbuffowali jej mana regen,ma taką klatkę na Q ( nie pamiętam jak się to nazywa xD ) , slow na E i shielda na W ,co się bardzo przydaje.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

O ile się nie mylę Karthus też jest za 3150 IP ... i to na niego bym postawił ,jak go ogarniesz to jest świetny ,a ulti potrafi nafeedować ;P

A z tej trójki to Lux - też fajne ulti ;)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Najwięcej głosów poleciało na Lux i to chyba ją kupię choć Karthus też mnie zaciekawił :P. Myślę, że temat do zamknięcia :). Wszystkim już poleciały "lajki" :D

Opublikowano

Urgot na 100%!

Najlepszy early game ad carry, kontruje każdego ad carry oprócz sivir, doskonale zoutfarmia, ogromny range z e+q, 4x cc, ulti zajebiste do focusowania w teamfightach i do pomocy przy gankach, survi z dupy (+120resów, shield na 280), całkowita dominacja line(wyjątek to soraka w przeciwnym teamie). Minusami są manożerność(soraka na line i problem z bańki) i dośc słaby late game dmg (jednak jeśli złożymy manamune+bloodthrister+last whisper+40%cdr to będzie on nadal doskonały)

Cały czas dziwię się, że go nie nerfią

Opublikowano

Moim zdaniem to lux. Robisz ją pod ap i ciśniesz. Ulti może służyć do dobijana lub do czegoś innego... :P Buy lux :3

c186df810c11c52c76583d8249b07d1a89.230.213.1421344783226-U710382.png
Opublikowano

karthus jest dla ludzi bez skilla ktos da ci cynk ze np fizz ma 100 hp odpalasz ulti i free kill...

i do tego spam z q

a tego pana nie sluchamy, bo ogarniety fizz wie co mu daje e :]

ja ci polecam gragasa. Ogromne dmg, dzieki ulcie mozesz zabijac, jak i ratowac druzyne. Wymaga skilla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...