Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[alaTibia] Auto loot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy mógłby ktoś mi pomóc w zrobieniu prostego bota do gry opartej na tibii ?

chciałbym, aby owy bot wyciągał wszystkie itemy z otwartego potwora i przenosił je to głównego - otwartego backpacka.

z góry dzięki za pomoc

pozdro

Opublikowano

Pomóc Ci może każdy z tego forum, jeśli ta pomoc nie będzie polegała na pisaniu za Ciebie kodu, więc napisz z czym masz problem.

Opublikowano

Nie pisałem jeszcze bota do 'tibii', więc nie ukrywam nie mam pojęcia jak to ma działać.

Nie mówię tutaj o całym pisaniu kodu ;x Jedynie kawałek, który będzie odpowiadał za przeniesienie itemu, po otwarciu deada. Z resztą sobię poradzę. A jeżeli nikt życzliwy nie znajdzie się to proszę chociaż o podanie z jakich funkcji muszę korzystać.

Opublikowano

nomad przyda się tylko do odczytania pozycji potworka i jaki zostawił po sobie loot, do otwarcia możesz uczuć klikanie myszka mouseclick+mousedragmovechyba tak to się nazywało(prosta wersja) trudniejsza wysyłanie pakietów do serwera możesz odczytać jaki pakiety wysłać a pomocą blackd (są do tego programy na ich stronie) ale nie polecam jeśli wyślesz zły pakiety to ban za bota xD. oczywiście musisz mieć aktualne adresy do nowej tibii z tym życzę powodzenia:)

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...