Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zamrażanie się w menu CoD Mw2 Multiplayer i Singleplayer

AcTiVision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę od razu do problemu, otóż:

Problem mój polega na zamrażaniu się w menu tak jak napisałem w tytule tematu. Chodzi mi o to, że wchodzę do gry, wszystko się odpala tak jak się ma odpalać, a jak jestem w menu to myszka mi się zacina i gra cała stoi, nie ma innego rozwiązania co włączyć Menadżer Zadań i wyłączyć grę ponieważ jest brak odpowiedzi.

Również jak miałem Windows XP gra działała dobrze, a teraz mam Windows 7 Ultimate i gra nie działa

Opcje gry mówią, że na Windows 7 można grać.

Próbowałem również zgodności z Windows XP i Windows Vista, ale i tak nie działa, bo jak włączam to pisze, że muszę włączyć grę poprzez steam, a steam mam uruchomiony, tak też jest jak włączam opcję "Włącz przez Administratora", nie wiem co jest, a grę kupiłem bezpośrednio z allegro, ale klucz nie płytę.

Proszę o pomoc, tutaj również jest filmik, który pokazuje jak ten błąd wygląda, ale temu użytkownikowi co nagrał ten filmik się odblokowuje ta mysz w grze, a mi nie

Opublikowano

Zreinstaluj grę, jak nie pomoże to steama. Zastosuj się również do tego.

- przed włączeniem CoD'a wyłączamy kabelek (modem) od neta

- odpalamy grę

- pokazuje się okienko o błędzie podczas łączenia z serwerem itd., bierzemy "Graj"

- gdy pokaże nam się ramka "MODERN WARFARE 2" podłączmy kabelek

- gra się załączy, a po 3 sek wyskoczy okienko ze Steamem

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...