Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kars12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dosyć długo gram karabinami strzelającymi seria po 3.

I tu nasuwa się moje pytanie która broń jest lepsza?

Aktualnie gram z m16

2 dodatki szybki ostrzał i laserowy

senteks ogłuszający

zapasowa : stinger

perki: zwinne ręce bezkompromisowy oraz strzelec (wszystkie na PRO)

.

Co zmienic w tej klasie? Może grać type 95?

Tą klasą dobrze mi się gra, na dalekie dystanse czasem zabiję snajpera, na sredni i bliski też nie jest najgorzej.

Proszę pomoc

Opublikowano

Ogólnie to m16 od Type'a różni się tylko tym, że ma mniejsze obrażenia- resztę ma równą, lub lepsząniż tamta broń.

Jeżeli jest już to Twoja sprawdzona klasa i dobrze Ci się ją gra, to nie powinieneś nic zmieniać, dla porównania możesz sobie zrobić drugą, podobną i zagrać jeden meczyk nową klasą i drugi starą ;)

Opublikowano

Polecam grać Type 95 jest on może troche nubski ale ma ogromne obrażenia.M16 jest chyba najgorszym karabinem szturmowym w mw3.

Opublikowano

Jakie dodatki i perki polecacie do type 95?

@down po co ten spam już dowiedziałem się, że type jest lepsze pytałem o perki/dodatki

Opublikowano

@up

Lol, co ty mowisz? M16 najgorsze? Pograj potem sie wypowiadaj

Type 95 jest lepsze ale noobskie ;)

A jaki jest lepszy karabin szturmowy od m16?M16 w porzednich częsciach było bardzo dobre ale w mw3 jest słabe.

Opublikowano

A jaki jest lepszy karabin szturmowy od m16?M16 w porzednich częsciach było bardzo dobre ale w mw3 jest słabe.

Lepszy od M16 ? Większość automatów.. i reszta noobskich broni typu "type 95"

Gorsze od M16? Zdecydowania ak które jest tragedia w tej grze ...

Ogolnie powiem tak najpierw przeczytaj co piszesz bo jestem przekonany ze chodziło ci o gorszy karabin od m16 ;)

Opublikowano

Powiem jedno type95 jest nie pokonany jak i na średnią odległość jak i na ogromną odległość.(Weź sobie TYPE95 z dodatkami) (szybki ogień) i (celownik laserowy). Nie bierz celownika holograficznego ponieważ moim zdaniem gorzej widać przez niego wrogów.Atuty szybkie ręce PRO szybkie wyciągnięcie PRO i pewna ręka PRO

Opublikowano

Lepszy od M16 ? Większość automatów.. i reszta noobskich broni typu "type 95"

Gorsze od M16? Zdecydowania ak które jest tragedia w tej grze ...

Ogolnie powiem tak najpierw przeczytaj co piszesz bo jestem przekonany ze chodziło ci o gorszy karabin od m16 ;)

Grałem i AK47 i M16 z czego M16 o wiele gorzej mi się grało.M16 wolno strzela i ma mały damage a AK47 może nie jest jakoś szczególnie szybkostrzelne czy celne ale ma bardzo duży damge więc z biegłością odrzut i atutem szybkie celowanie można coś ugrać.

Opublikowano

@up

Nie mam zamiaru dalej prowadzić tej "rozmowy" powiem tak, każdy gra wedle własnego gustu :)

@Topic

Może Type95 jest lepsze ale jak mu dobrze się gra M16 to nie wpajajcie mu zęby to zmienił ...

Opublikowano

Type 95 tłumik + szybki ogień

mp9 + tłumik

Padlinożerca

Asasyn

Strzelec

Pakiet Specjalisty.

Zręczne Łapki

Raport Sytuacyjny

Bezkompromisowy

Taki Set'upik polecam : )

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Type 95 tłumik + szybki ogień

mp9 + tłumik

Padlinożerca

Asasyn

Strzelec

Pakiet Specjalisty.

Zręczne Łapki

Raport Sytuacyjny

Bezkompromisowy

Taki Set'upik polecam : )

Nigdy, ale to przenigdy nie dodawaj do tej broni tłumika.

Tylka i wyłącznie laser + szybki ogień

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

M16

AK-47

To do tych którzy uważają że te bronie są słabe :) nie umiesz czymś grać to nie mów że słabe.

Każda broń jest dobra i każdy wybiera to co lubi i to na co ma ochotę ! ale wracając do tematu wydaje mi się iż lepsze jest m16 ten wasz Type 95 jest przereklamowany nie wiem na ile jest to prawdą ale zobaczyć można poza tym w praktyce lepiej sprawdzić obie bronie z każdą możliwa modyfikacja i dopasować klasy do swoich preferencji.

M16 vs Type 95

Wybaczcie za dodatkowy spam ale musiałem.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...