Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ProMT2

Anonir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mianowicie mam taki problem gram na PL ale gra nie tyle mi się znudziła co expi za mnie bot ,wiec pograł bym na jakimś prjny ivie .Słyszałęm że fajny jest ProMt2 ale nie moge wejść na jego strone główną , gdy na nią wchodzę wyświetla mi się ich jakiś nowy serwer , więc z tego wynika że nie mogę ani się zarejestrować ani pobrać ich klijenta więc może mi ktoś pomuc ?

Opublikowano

Stanowczo odradzam Ci tego serwera, założycielem jest Deco016 strasznie nie odpowiedzialny gościu ;)

Polecam Ci BloodyMT2 ;) Też Medium/Easy.

Opublikowano

wiem znam kolesia :) bo gralem na jego serwerse cos tam na L ale chlopaki grają odemnie i też bym pograł

Opublikowano

Lomax, wiem GM'owałem tam sporo czasu. Znam go jak brata, ale nie traktuję go jak brata; p

Porozmawiaj z kolegami, że czas odpocząć od zła ; D I idźcie na lepszy serwer.

Opublikowano

wiem czekamy na Avalon V2 dobrze będzie cofnąć się przeszłość i pograć jak za starych dobrych czasów

Opublikowano

Lomax, wiem GM'owałem tam sporo czasu. Znam go jak brata, ale nie traktuję go jak brata; p

Porozmawiaj z kolegami, że czas odpocząć od zła ; D I idźcie na lepszy serwer.

jakos mi sie nie przypomina zebys byl baranie dla mnie jak brat czy odwrotnie

@top

promt2 zmienilo nazwe na pvpmt2.pl

Opublikowano

@Top ten nowy serwer to nic innego niż ProMT2 pod zmienioną nazwą.Serwer zmienił jedynie nazwę i maszyne.

nanicz.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Servery Deco016 są znakomite lecz czasem zdarzają się błędy w każdym razie BARDZO POLECAM SERVER pvpmt2 jak i LomaxMT2. To prawda że jest dużo dzieci ALE jest też bardzo dużo fajnych ludzi, Ja np: poznałem na początku servera pare osób i trzymam sie z nimi do tej pory.

POLECAM. ;x

Opublikowano

Jak chcesz się rozluźnić po ciężkim expieniu na Metin2.pl to jak najbardziej polecam ci go ;)

Strona nie działa,może jakieś poprawki wprowadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...