Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack.

HackerNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie otoz to ze gdy mam tego hacka z tej stronki http://www.mpcforum.pl/topic/667946-undetectedr3d-ln3-fixed/ to mi odejmuje chyba damage z snajperki np. zebry . Nie wiem dlaczego jakiej opcjii nie uruchamiac zeby dzialal poprawnie ? Bo gdy gram bez hacka to za 1 razem kogos zabije a na hacku musze z 6 naboi;((Za pomoc bedzie lubie to ; )

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

nie wlaczam tej opcjii bo na tej opcji wgl nic nie zabiera zycia a tutaj walne 6 razy i dopiero zabije a bez hacka 1 i zabija

6 razy w glowe wale i dopiero zabija a bez hacka 1 raz w nogi i ded ; ( Pomozcie bedzie like

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

Nie możliwe. Nie ma takiej opcji '' co odejmuje DMG broni ''

I napewno nie na 6 strzałów ;)

Możliwe, że np. gry grasz bez hacka to masz lepszego cela - klatka piersiowa, głowa, a gry grasz z hackiem to nie wiem, nie trafiasz lub trafiasz w nogi.

Powiedz mi jeszcze jakie opcje włączasz, zobaczymy

Opublikowano

Dobrze zaraz napisze : Chams Gh0st , D3D crosshair , stamina full , nofalldamage , no bounds , anti afk , head shot open slot 5-6-7-8 , no recoil , no spread , super no spread , nom134idle. takie to sa opcje all co uzywam ; )

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

#up

Wyłącz Head Shot, No Recoil oraz No Spread - Super No Spread i reszte zostaw

#2down

też tak właśnie sądzę, ale lepiej niech wyłączy też NoRecoil/Spread, bo wd. mnie przeszkadzają przy strzałach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...