Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy sposób na NosDolary

z5es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mieć Nos Dolary w grze Nostale nie wydając ani złotówki z własnych oszczędności? Mieć wymarzonego Krzakogona, wróżkę zwój itp? To bardzo proste:)

Poniżej opiszę krok, po kroku, jak to zrobić. Sposób na darmową kasę w grze jest całkowicie legalny i nie dostaniesz za niego bana ani nie będziesz mieć z tego powodu żadnych innych problemów.

Samodzielnie zarobisz dowolną ilość Nos Dolarów poświęcając ok 10 min dziennie:) W ciągu 3 tygodni uzbierałem 8.53$ (od 10$ można je wypłacić i zamienić na Nos Dolary)

1. Zakładamy konto na PayPal aby mieć gdzie wypłacić zarobione pieniądze.

TUTAJ WEJDŹ -> https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=gJFxVEjzPdwaEsHtUhRsqOff1wSfwSG-mD87slc_fiJGs39twWJIxbU5Dma&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d8494db9703d295b4a2116480ee01a05c i się zarejestruj. Strona jest po polsku więc nie ma problemów:) Wybierasz Konto osobiste, wpisujesz dane (są one chronione i nikomu nie będą udostępniane). Twoje konto zostało założone. Teraz możesz poczytać o swoim koncie (dowiedz się jak to robić). Oczywiście będziesz wpłacać zarobione przez siebie pieniądze, a nie przelewać z jakiegoś konta;p

2. Logujemy się na podany wcześniej mail i klikamy w link aktywujący konto w PayPal. Wpisujemy swoje hasło. Wybierz dwa pytania zabezpieczające i podaj odpowiedzi na nie. System poprosi o udzielenie odpowiedzi na te pytania, gdy nie będziesz pamiętać hasła. Wpisz więc odpowiedzi, które sobie łatwo przypomnisz. teraz Konto jest czynne:)

3. Teraz wchodzimy TUTAJ -> http://bux.to/register.php jest to serwis bux.to gdzie będziemy zarabiać

mamy do wypełnienia taką ankietę - jest po angielsku więc tłumaczę:)

* Username (3 - 15 characters - no special characters):

login 3do 15 znaków bez znaczków specjalnych typu *^%$ spacja

* Password (at least 6 characters - no special characters):

hasło min 6 znaków

* Confirm Password:

wpisz hasło jeszcze raz

* Email Address:

adres mailowy

*AlertPay Email Address:

wpisz adres email ten sam co przy PayPal

*Referrer

polecający wpisz z5esek (wpisanie polecającego daje Ci 20 centów czyli 0.2$ na początek)

Na końcu przepisujesz kod z obrazka i klikasz Register:)

4. Klikamy w link aktywacyjny, który przyjdzie na maila

5. ZARABIANIE

Wchodzimy na www.bux.to

Po prawej u góry mamy Login - klikamy aby się zalogować. Wpisujemy login i hasło oraz kod z obrazka ważna wielkość liter!

Najważniejszy napis na szarym pasku SURF ADS tam znajdują się linki, które mamy klikać. UWAGA jednocześnie możemy mieć otwarty tylko 1 link i musimy zaczekać 30 sekund aż pojawi się napis Done z zielonym V. Wtedy zamykamy okienko i możemy kliknąć następny. Tylko takie klikanie sprawia, że będą się naliczać pieniądze. Wyklikujemy wszystkie po kolei - za każdym kliknięciem przybywa nam pieniędzy:)

następny ważny napis na szarym pasku to MY STATS tam zobaczysz, ile zarobiłeś:)

Your Statistics - liczba klikniętych linków

Balance Information - podsómowanie

Account Balance - ile masz pieniędzy do wypłacenia link przy tym napisie pozwala wypłacić pieniądze, gdy będziesz mieć 10$

Total Amount Paid - ile pieniędzy już wypłaciłeś

Wyżej jest zakładka Profile - możesz tam zmienić swoje dane

Mam nadzieję, że objaśniłem wszystko w prosty dla każdego zrozumiały sposób - jeśli czegoś nie wiesz pisz w komentarzach:)

Dzięki temu sposobowi będziesz miał Nos Dolary zupełnie darmo:) Ja już niedługo będę miał 10$ wypłacę je i kupię sobie zwój ochrony karty SP żeby mi się nie zniszczyła jak będę ulepszać.

Już 2 razy wypłacałem dolary z bux.to za zarobione dolary kupiłem Nos Dolary i ulepszyłem swoją kartę:) Płacenie z konta PayPal za NosDolary jest proste i szybkie - w Nosmall wybierasz płacenie Paypal wpisujesz potrzebne dane i już:)

jak wypłacić ? - nie da się tego zrobić puki nie uzbierasz 10$ Dopiero jak uzbierasz 10 to możesz nacisnąć przycisk Casch (jest tam, gdzie pisze, ile masz zarobionych dolarów)

Opublikowano

Dopiero założyłem konto i z tego co przeczytałem to za 10 reklam jest 8$. Nie wiem czy to prawda, ale sposób na pewno dobry.

@Edit. Po trzech reklamach mam 0,015$ Z tego wychodzi, że za reklamę otrzymujemy 0,005$. Tak więc 1$ to 200 reklam, ale jak wejdziemy kilka lub kilkadziesiąt razy w tą samą reklamę w odstępie czasowym (1 dzień) to są chyba jakieś bonusy.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...