Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie na rankedach.

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli dam na kogoś ignore to czy potem przestanie mi go dobierać w następnych grach ?

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nie ... ignore sluzy do tego zeby nie spamowal na czacie.

Tylko Ty tego nie widzisz ... taka jakby cenzura.

Opublikowano

Jeśli chcesz nie grać już nigdy więcej z graczem z drużyny lub z przeciwnej drużyny zreportuj go z powodem Unskilled player. Po tym reporcie już nigdy nie powinieneś trafić z nim do kolejki.

pryn246.png

Opublikowano

Czy jeśli dam na kogoś ignore to czy potem przestanie mi go dobierać w następnych grach ?

Tak...

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

W lolu jest śmieszny dobór drużyny czasami w teamie masz ludzi co mają mniej więcej 300-400 wygrancych a w przeciwnym teamie po 1000-2000 i to mnie irytuję bo napewną są bardziej doświadczeni chociaż nie zawsze bo mogili kupić konto , ale są większę szanse że się nie fochną i nie wyjdą z gry ...

Opublikowano

@up

Niby dlaczego ? Ja na 2 koncie mam 300 winów i mam ok. 1200 ELO a jak są w przeciwnym teamie to też kolesie ok. 1200 ELO, ale mają np. 900 winów.

To nie dobiera Ci przeciwników po wygranych lecz po ratingu (elo).

279981407253602336505.png
Opublikowano

@up z tego co wiem to jak grasz z gosciem z wiekszym lvl od cb w druzynie to druzyna ma jego lvl czyli ty majac ten swoj 14lvl i bedac z nim w druzynie grales z graczami ktorzy byli by dobierani do jego lvl (moze sie myle )

Co do tematu to nei ignore sluzy tylko do blokowanai goscia na czacie

krzychu.jpg

Opublikowano

system dobierania graczy działa w ten sposób ze średnia z premade np 30 i 1 i beda około 15 jak nie ma kto dojść do kolejki z 15 lvlem to dochodzą wyższe , winy w normalach nic nie znaczą a rating tylko w grach rankingowych na normale nie wpływa .. cala magia

@topic niestety nie przestanie tylko na czas jednej rozgrywki

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

system dobierania graczy działa w ten sposób ze średnia z premade np 30 i 1 i beda około 15 jak nie ma kto dojść do kolejki z 15 lvlem to dochodzą wyższe , winy w normalach nic nie znaczą a rating tylko w grach rankingowych na normale nie wpływa .. cala magia

@topic niestety nie przestanie tylko na czas jednej rozgrywki

W normalach masz takze elo, ktore jest niewidoczne, jest jakos liczone na podstawie roznicy miedzy winami a losami.

@topic

Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...