Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pantheon vs XinZhao

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Pantheon vs Xin Zhao

Zależy mi na: DMG 1v1 , Troszkę wiecej HP (nie musi byc) ale glownie na DMG i 1v1

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci.

Opublikowano

Panti jest dobrym offtankiem,ma trochę hp z buildem,tarcza blokuje obrażenia fizyczne,stun,aoe,ulti pro do wbity w tf

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja jestem za Xinem, dobrze zbudowany Xin jest w stanie rozwalić każdego ( no oprócz jaxa :P ). Pasywka, atack speed, dmg, CC. Jestem za Xinem. Btw. Pantheon dobry w early, potem jak się team na feeduje ( przeciwny ) to Panth to kupa nie offtank.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Polece Pantheona, stun,ult na tf,tarcza block hit, q na dobitke. Xin też bardzo dobra postać, ale grając fiddelem zabiłem mocno zfeedowanego xina na same Czerpanie. Obie postacie są dobre. Obojętnie która kupisz nie zmarnujesz IP :D

fs.png

Opublikowano

Polece Pantheona, stun,ult na tf,tarcza block hit, q na dobitke. Xin też bardzo dobra postać, ale grając fiddelem zabiłem mocno zfeedowanego xina na same Czerpanie. Obie postacie są dobre. Obojętnie która kupisz nie zmarnujesz IP :D

Yhym, to jakiś chujowy ten xin, skoro go zjadłeś ...

Ja Ci polecam Xina :

+ dobre CC

+ ulti do ks ;)

+ niewiadomo skąd, kradzież życia

+ pasywka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...