Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nocturne vs. Lee Sin

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Nocturne vs. Lee Sin

Zależy mi na: Dobrym junglowaniu

Dodatkowe informacje: Pierwszy mój jungler, więc pasowałoby mi, żeby szła ona w miarę łatwo. Jeśli mi się spodoba, to kupie runki.

Opublikowano

Moim zdaniem , oraz 100 razy lepiej gra mi się "Nocturn'em"

+ oraz - niestety Ci nie wypiszę :) Ale mam obydwie postacie i Noc lepszy :)

Opublikowano

Bierz lee sina w early game po prostu wymiata ma wedlog mnie najlepsze ganki w grze i w miare szybka jungle posiada doskok z q tarcze z w slow i ,, widzenie " z e oraz wyrzut z ultimate

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dobry jest lee sin,

można go robić nie tylko pod junglę, ale też solo topa. Jest wytrzymały, ma niezły dmg, ma slowa, shielda. Ulti trafiające kilka celi. Jak ogarniesz to sam będziesz carrował gry.

Opublikowano

Lee sina tylko na normalne, bo na rankedach tak często nim nie pograsz.

Nocturne to fajny duszek, może unikać skilii np ult karthusa, dobry jungler co za tym się wiąże, dobre gangi, ulti pozwalające na szybki teleport jak i dopadnięcie przeciwnika. Bierz Nocturna.

Opublikowano

Również polecam ci Lee Sin'a, nie będę się powtarzał bo wszystkie posty powyżej dużo wyjaśniają

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Teraz postawiliście mnie w naprawdę ciężkiej sytuacji. Chyba muszę pożyczyć konto od znajomego i zagrać tym i tym :P Serdeczne dzięki za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...