Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft (GIFT CODE)

NoNejm90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup na www.minecraft.net

Innej opcji ja nie przewiduje. Nie ufam Allegro , kontagier itp.

Tylko na oficjalnej stronie. Kiedyś ci było żal 60 zł na mc? To teraz masz, kosztuje 90 zł.

xxx

Opublikowano

Kup na www.minecraft.net

Innej opcji ja nie przewiduje. Nie ufam Allegro , kontagier itp.

Tylko na oficjalnej stronie. Kiedyś ci było żal 60 zł na mc? To teraz masz, kosztuje 90 zł.

Hehe , ja kupiłem na allegro za 20 zł i działa :)

gyuq.jpg
Opublikowano

Hehe , ja kupiłem na allegro za 20 zł i działa :)

do czasu ja kupilem za 50 zl na konta gier i mi shackowali

Opublikowano

do czasu ja kupilem za 50 zl na konta gier i mi shackowali

Shackować równie dobrze mogą konto z minecraft.net, więc to nie ma nic do rzeczy.

Tanie gifty na Allegro najczęściej były kupowane kradzionymi kartami płatniczymi (na czarnym rynku taka karta wraz z pinem to kilka $). Gdy właściciel zgłasza kradzież karty, wszystkie transakcje są anulowane, dzięki czemu tracimy naszą premkę. Ale hackowanie nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

Ja osobiście polecam:

"minecraft.net".

Skorzystaj ze spisu, spis pomoże.

3maj:

----------------------------------------------

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/444908-spis-zaufanych-stron-z-ktorych-mozna-kupic-gift-code/

Skan:

https://www.virustotal.com/url/b38cbdde489ffefa0e2e6de76b2fba316f75bb8347edc2156ea1d3e73ad76c5a/analysis/

------------------------------

Proszę, liczę na:

"Lubie to".

2004f8x.png

Opublikowano

Shackować równie dobrze mogą konto z minecraft.net, więc to nie ma nic do rzeczy.

Tanie gifty na Allegro najczęściej były kupowane kradzionymi kartami płatniczymi (na czarnym rynku taka karta wraz z pinem to kilka $). Gdy właściciel zgłasza kradzież karty, wszystkie transakcje są anulowane, dzięki czemu tracimy naszą premkę. Ale hackowanie nie ma tu nic do rzeczy.

Ja jestem szczęśliwcem i legalnie i za 20 zł więc jestem HAPPY :D grać nie umierać xD

gyuq.jpg
Opublikowano

Kup z oficjalnej strony Minecraft.net

Ja kupiłem przelewem, to zapłaciłem 87 zł :) więc to jest minimalnie mniej od 90, ale zawsze coś xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...