Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA] Na dwóch płytach - problem

zuBi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam gta sa na dwóch płytach jak chce wkleić zawartość tych dwóch płyt to z jednej płyty nie chce sie skopiować zawartość, co mam zrobić ?

Będa like!

Opublikowano

Jeżeli jest to podróbka GTA to należy użyć takiego programu jak DAEMON TOOLS. Jeżeli to oryginalna, a nie sądzę to wystarczy kliknąc na CD1 Install i potem w trakcie trzeba będzie włożyć drugi dysk.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano · Ukryte przez Sheide, 9 Lipca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Sheide, 9 Lipca 2012 - Brak powodu

Zainstaluj grę a potem podmien pliki na te z paczki <<link usunięty bo Sheide ma jakies problemy...

Opublikowano · Ukryte przez Sheide, 9 Lipca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Sheide, 9 Lipca 2012 - Brak powodu

gertyn, masz 1h na skan.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

kurwa barany nie rozumiecie tego, ze ja nie wiem jak to zainsatolowac?

Moze troche grzeczniej jak oczekujesz pomocy... Uruchom plik autorun.exe z plyty 1

Opublikowano

Nie da się nic zrobić, skoro ktoś nie umie zgrywać na płyte, to niech nie zgrywa. Widocznie ten koleszka co zgrywał na płyte, przypisał zawartość to dej płyty na stałe i nie z niej gówno zrupisz. ;-0 i nie klnij dzieciaku, bo ci ciśnienie skoczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...