Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mam ścinki podczas grania (Proszę o Pomoc!)

Varten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem jak już wcześniej na tym forum czytałem, że moje ścinki kilku sekundowe są przyczyną komputera i mam pytanie czy da się coś z tym zrobić? (Po tych kilku sekundach gra wraca do normy).

Opublikowano

Są to freezy typowe dla BFH, nic z tym raczej nie zrobisz, choć możesz próbować:

http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/

Opublikowano

Googlus mam pytanko czy byłbyś wstanie mi odp. na to pytanie: Zmieniłem w dxdiag'u przyśpieszenie dźwięku na najniższe nie będąc na adminie a ja teraz nie mogę tego wrócić do poprzedniego stanu - do najwyższej szybkości dźwięku, co mam zrobić by to zmienić??

(mam windowsa xp).

Opublikowano

Nie, nic nie wyskakuje poprostu zmiana na dxdiag'u tego paska jest na szaro przez co nie można tego ruszyć. Dxdiag nie widzi mojej karty dźwiękowej. Jest jeszce jedna ciekawstka, która mnie zdziwiła, gdyż na adminie dźwięk śmiga mimo tego, że dźwięk w dxdiag'u jest ustawiony na najniższy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...