Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Contection.....czy coś takiego :D

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdy włanczam ca wybieram serwer list i wybieram np. bravo o pisze mi to cotection to server pleas wait.... czekam czekam czekam i dupa dopiero po 6 minutach mi sie wyświetlaja channele 1,2,3 itd reinstal nie pomógł sorry za bł.

post-129217-0-17579200-1341776895_thumb.jpg

Opublikowano

problem z nexona

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

da się coś na to poradzić,bo u mojego kolegi to śmiga wystarczy 2 razy kliknąc i ju ma channele a u mnie 6 minut bez kitu

Opublikowano

Długo tak masz?

Raczej nic się na to nie poradzi, serwy pewnie są obciążone, poczekaj i spróbuj za jakiś czas.

Nie zaszkodzi też jak wyłączysz zbędne programy itp. które zabierają zasoby kompa i neta.

Opublikowano

gamebooster

+ ustaw większy priorytet procesu Engine.exe

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Jak będziesz miał ten problem, to zminimalizuj CA, wejdź w Menedżer Zadań, zakładka procesy, klikasz prawym przyciskiem myszy na Engine.exe, wybierasz ustaw priorytet i ustawiasz najwyższy.

Co do Gameboostera, wystarczy wpisać w google i pobrać.

Opublikowano

tam masz ikone switch to gaming mode i włącz to a przed tym combata i jak się hackshield pokaże to odpalaj gameboostera tą 2 ikoną switch (...)

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Jak u kolegi się łączy normalnie to ty masz obciążonego neta :s Spróbuj zresetować parę razy połączenie z netem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...