Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące powrotu do gry

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam wowa cate global ponieważ grałem na globalu 4 miesiące temu lecz teraz chciałbym pograć na privie z racji tego że nie chce mi się grac na globalu przez to że wychodzą GW2 i tak pograć na wakacje i teraz pytanie co mam zrobić żeby zagrać na privie w wowie na patchu cata? chciałbym grać na molten-wowie. co muszę zrobić proszę o pomoc

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

a nie musze przypadkiem pobrac od nowa gry i spatchowac ja do caty?

Opublikowano

Musisz zrobić tak jak klega powiedział ale jeśli chcesz moge ci podać wygenerowany magnet link do wow cata 4.0.6a do Utorrenta , a i jeszcze poweidz mi jaki bendziesz mial nick w grze i bendziesz gral na instant 85 czy na innym realmie bo nie wiem ile tam jest realmow , ja tam gram więc podaj swój nick to pogramy razem .

Opublikowano

Ale jak mam pobrać launcher nie ma na ich stronie download. Ile zajmuje takich launcher w ogóle

Opublikowano

Hm , przepraszam pomylilem servery :) ja gram na mortal wow :P ale mam pytanie bo jak widze że tam na kazdym realmie siedzi ponad 2000 ludzi więc chciałbym tam zagrać , ale też nie moge znaleźć lunchera :D Nerwous prosze wejdz na strone poszukaj tego lunchera i podaj link a i jeśli ktoś tam gra powiedzcie na kturym realmie i podajcie frakcje (ally/horda) oraz nick .Jeśli ktoś może zna jakiś polski pvp server do cata 4.0.6a to prosze podajcie bo jak narazie gram na instancie ale nie chce tam grać bo nie ma polaków i chcialbym sam wbić lvl .

Znalazłem tylko realmist - set realmlist logon.molten-wow.com

ale lunchera nie moge znaleźc :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja gram na tym servie i jest OK , tylko prawie każdego wieczoru na realmie x20 jest full graczy i trzeba czekać :D Po stronie aly nawet znalzłem polską gildie , a luncher to pobierz od servera atlantiss i też działa tylko musisz ziemic realmist .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...