Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot I Zatrzymywanie Sie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam teraz problem ze bot staje w miejscu na jakies 3-6 sec i nic nie robi , nie wiem czy czeka na buffy(lag serva sbot czy sro serva?) czy co moze wy wiecie co ustawic ?

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano

Wejdź w config, i ustaw "pick delay" na 150, myślę że to przez to że bot atakuje moba a nie podniósł poprzedniego golda.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Wejdź w config, i ustaw "pick delay" na 150, myślę że to przez to że bot atakuje moba a nie podniósł poprzedniego golda.

mam to na 100 , bo to wyglada tak ze on jak by czekal na buffa mp. snow shield albo ironwall.

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano
mam to na 100 , bo to wyglada tak ze on jak by czekal na buffa mp. snow shield albo ironwall.

Pisze coś w jego logu ?

Opublikowano

Ja mialem tak ze bot zabil moba nie zebral golda podszedl do 2 moba stoi przez kilka sec wraca po golda i zabiera sie za moba rozwiazaniem tego byla zmiana kolejnosc skilli atakujacych teraz juz wszystko tak jak powinno byc

Und3rsoldier.png

Opublikowano
Ja mialem tak ze bot zabil moba nie zebral golda podszedl do 2 moba stoi przez kilka sec wraca po golda i zabiera sie za moba rozwiazaniem tego byla zmiana kolejnosc skilli atakujacych teraz juz wszystko tak jak powinno byc

@2UP D&G : w jakim logu ?

tez tak mialem ale juz mi pomogli bo trza bylo dac delcay na 100, a ja dalem na 150 i to juz mam z glowy a to jest calkiem co innego :(

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano
@2UP D&G : w jakim logu ?

tez tak mialem ale juz mi pomogli bo trza bylo dac delcay na 100, a ja dalem na 150 i to juz mam z glowy a to jest calkiem co innego :(

No to mogłeś pisać na ile to masz, mnie się wiesza na 100, innym na 150, nie jestem Bogiem żeby to wiedzieć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...