Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Skyblock jak kraść itemki ze skrzynek

OSA^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to mój pierwszy tutorial który wymyśliłem na jednym z serwerów Skyblock jak okradać skrzynki z wysp.

Pierwsze co to będzie stworzenie nowej wyspy komendą /newisland replace, gdy stworzymy wyspę zabieramy itemki ze skrzyni jaka tam się znajduję. Następnym krokiem będzie no własnie tutaj szukamy jakiegoś miejsca na spawnie albo gdzieś indziej by schować nasze itemki po prostu je wyrzucamy najlepiej gdzieś w wode albo trawe:)

Tworzymy sobie nowa wyspę zabieramy itemki z naszej kryjówki idziemy na wyspę i znowu zabieramy itemki ze skrzynki i tak w kółko. Ja takim sposobem zarobiłem grube pieniądze na serwerze.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano · Ukryte przez Enzil, 8 Lipca 2012 - na pro?b? twórcy posta
Ukryte przez Enzil, 8 Lipca 2012 - na pro?b? twórcy posta

xxx

Post do usuniecia

9Sg9q.png

by

adx52x

Opublikowano

Tytuł mnie zaciekawił ale sam pomysł do bani.... na niektórych (tych lepszych skyblock) jest to zablokowane ;] A do tego istnieje wiele pluginów na skyblock wiec nie podawaj komend ...

Opublikowano

Na pluginie SkySMP to dziala. Na plugninie SkyblockMyltiplayer nie dziala, poniewaz ma on wlasnego wg (jego api w sobie)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

ten bug :D jest pro gralem se na multi player i tak przez pare h ten bug wykorzystywalem :D nawet sporo da sie przez niego zarobic :D jak bana sie nie dostanie od admina xD:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...