Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem zainteresowany kupnem bota , tylko teraz gdzie cos takiego kupie? sa np jakies polskie strony z botami ?

Jak nie ma pol to porpsil bym inne , slyszalem o immortal ... posiada ktos www?

Opublikowano

Jak na razie nie ma takiej strony, na allegro sprawdź aukcje. Jednak tak czy siak, nie warto kupować ani używać płatnych/darmowych botów.

Blizzard to bez problemu wykryje i wszystkie pieniądze wydane na grę się zmarnują. Tutaj masz darmowe cheaty, boty:

http://www.mpcforum.pl/forum/504-diablo-3-boty-cheaty-bugi/

Opublikowano

Hmmm nie chce byc jakis pazerny czy cos , ale znamte strone na wylot i akurat wiem gdzie sa boty , Hell Botem nikt sie nie zajmuje temu temat zostal zamkniety wiec nie bede ryzykowal sciagania go bo autor tematu jak widac ma wy... na temat .Wrzucil go z innego forum i zadowolony . Poczekam z tematem moze ktos bedzie znal :) a strony sa na pewno tylko nie moge znalezc ....

Opublikowano

jeśli ktos jest zaintersowany hellbuddy mam dostep do cd-key i moge go udostepnić za niewielka odpłata jaka moze zarobic :), oczywiscie wszystko najlepiej przez d2trade na który juz spory czas mam konto (wieksza pewnosc klienta )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...