Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy znacie taki Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od 2 tygodni szukam jednego pluginu plugin jest na wielu serverach ale nazwy nie udało mi się wyciągnąć. Plugin powoduje to że ( daje przykład ) Admin da skrzynkę nie wiem czy zrobi coś komendami czy nie na przykład do skrzynki za 2 diaxy, i jak otworze skrzynkę wezmę te 2 diamenty i dla mnie skrzynka będzie pusta ale jak inny gracz ją otworzy to też będzie miał 2 diaxy i tak każdy raz może wyciągnąć z tej skrzynki itemy te 2 diaxy ale jak ktoś otworzy 2 raz to skrzynka będzie pusta. Ten plugin ma na servie skkf ale na pewno nie jest on autorstwa skkf bo widziałem na innych serverach

Skrócona wersia

Każdy ma prawo raz wyciągnąć z skrzynki te itemy co dał admin ale jak ja wyciągnę itemy to jak otworze drugi raz ich już nie będzie i tak każdy ma z jedne skrzynki

Jeszcze inna wersia ( Dla tych co nie rozumieją poprzednich )

Admin na jakimś serverze wycenił że jak ktoś przejdzie parkoura dostanie 2 diaxy więc jak przejdę otworze skrzynkę i będą 2 diaxy , ale jak otworze drugi raz skrzynka będzie pusta tylko dla mnie, ale jak kolega przejdzie pierwszy ras te samego parkoura co ja to otworzy skrzynkę i też będzie miał 2 diaxy i jak otworzy drugi raz to nie będzie miał nic. Admin nie musi napełniać skrzynki,

Jest jedna skrzynka i karzy może wyciągnąć z niej raz itemy bo jak otworzy drugi raz to skrzynka będzie pusta ( Admin nie musi napełniać jej co chwile )

images1lzh.jpg
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak jak koledzy u góry. Jeszcze masz do tego poradnik i download:

Poradnik:

https://www.youtube.com/watch?v=MP0eStIM8NE

Download:

http://dev.bukkit.org/server-mods/treasurechest/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...