Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bonusswitcher na bloodymt2

Dyxen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomek z tego co ja zauważyłem (sam gram na tym serwie) to jak odpalasz bonusswitchera to pisze "Wartość zaczarowania przedmiotu- 76055". Ta wartość odpowiada za te 100 zmianek bonów. Gdy się z kończą to dalej nie zmienia, ponieważ tamta wartość została "wykorzystana". A gdy na nowo odpalisz Bonusswitchera to już pisze Wartość zaczarowania przedmiotu- 76028" (TO W MOIM PRZYPADKU TAKIE LICZBY WYSTĄPIŁY). Czyli po prostu oni ustawili tak, że każde 100 zmianek mają swoją wartość jakąś tam.

Sam nie wiem o co w tym kaman ale być może ktoś to zrozumie i poleci takiego bs który omija to czy jakoś tam... ;)

Jeżeli chcesz możemy na Bloody pogadać o tym ;d

Opublikowano

U mnie wychodzą ,że zmianki (każde) mają id 80007 .. wtf ..

edit; bs z tego tematu ; http://www.mpcforum....chbot-v3-0-0-4/

a spol do niego ;

/Brak skanu

edit2; Sluchaj ,a tobie bonowanie dziala? Na tym bs co bonowales przedtem ? Jezeli tak to podaj linka do niego , jutro go sprawdze , bo dziś juz lece a jutro rano do roboty trzeba isc ;D elo!

Opublikowano

Ziomek a jakiego Bs używasz ? Podasz link, czy to ten co kolega wyżej dał ?

Ehh kurcze ziomek nie wiem czy ja Ci pomogę bo mi ten bs nie zbyt dobrze chodzi.. ;/

Ja wiem jedno że jak chcesz zmieniać bony to co 100 zmianek na nowo musisz włączać a to jest i tak lipnie...

(Pewnie niedługo wyjdzia aktualka i będzie gitara :D)

Opublikowano

Sęk w tym ,że wszystko ustawiam , ładuje id zmianek i du*pa , nie bonuje .. ;s

edit; mat , tak właście robie , i cały czas mam id ;80007 ;s i nie zmienia ..

Opublikowano

Bosh, bs najnowszy i będzie działał, jedyny problem to ciągle zmieniające się ID zmianek, dlatego:

Musisz dawać zmianki, co chwilę na przedostatnie miejsce w eq (1 strona) i przeładowywać i robić tak za każdym razem bo BS będzie działał tylko na tamtym miejscu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...