Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WAŻNE]-Dużo problemów. Pogłówkujcie sobie . :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam taki problem, że nie wiem jak dawać sobie lvl na moim serwerze Minecraft Bukkit.

komenda jest taka:

/xp nick gracza ilosc

no i wszystko dzialało póki nie wgrałem na serwer admincmd !

Wie ktoś może jaka jest komenda na admincmd na lvl ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak nazywa się plugin na teleportacje się, aby wszyscy mogli to robić np.:

/tpa nickgracza

a ten gracz to akceptuje np.:

/tpaccept lub odrzuca

/tpdeny

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co wpisać w permissionsex aby każdy gracz mógł sobie wpisać sethome i sie do niego teleportować:)

(mam wgrany plugin admin,cmd)

Znacie jakiś plugin na warpy? ZEBY DZIAŁAŁ! na 1.2.5 - może być odrazu link do niego

Mam wgrany plugin, że co jakiś czas na czacie automatycznie wyświetla sie wiadomość napisana przeze mnie ale nie działą ....

co robić ?

Mam również plugin który zapisuje świat no i powinna wyskakiwać wiadomość : Bezpieczne zapisywanie świata możliwy lag :)

ale nie działa !

plugin nazywa sie world saver!

co robić?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CZy do pisania prywatnych wiadomości potrzebny jest plugin ? Jeżeli tak to jaki?

jeżeli nie to co wpisać w permissionsex aby gracze też mogli to robić :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wgrałem na sewrwer plugin który przed nickiem wyświetla np.

[HeadAdmin] nick gracza ale nie dziala pisze detafult czy jakos tak i nick gracza

HELP!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TO WSZYSTKO ! STARAJCIE SIE ODPOWIEDZIEC NA WSZYSTKIE PYTANIA ! DZiekuje z góry !

Zbieram Like ;D

Daj Jednego ;P

Opublikowano

Do pisania prywatnych wiadomości nie potrzeba pluginu.

/msg nick treść

zobacz czy XP możesz sobie dawać w konsoli

/xp nick ilość

liczę na like :P

Opublikowano

Do pisania prywatnych wiadomości nie potrzeba pluginu.

/msg nick treść

zobacz czy XP możesz sobie dawać w konsoli

/xp nick ilość

liczę na like :P

NIE POMOGŁEŚ ! pisałem, że /xp nie działą !

Zbieram Like ;D

Daj Jednego ;P

Opublikowano

Wgraj sobie plugin Essentials i bedziesz mial te wszystkie komendy i te inne rzeczy ktore chciales

Gość piotrex43
Opublikowano

Ok z persmission również nie jestem super dobry ale mam własny serwer taki dla kolegów i mogę pomóc w paru sprawach ... Może napisz na pw :P

Opublikowano

Wgraj sobie plugin Essentials i bedziesz mial te wszystkie komendy i te inne rzeczy ktore chciales

@up

To nic nie wnosi do tematu,

@topic

Tka jest, wgraj plugin essentials (Essentials, EssentialsSpawn innych nie trzeba).

Mam wgrany ten plugin ale co wpisać aby gracze zwykli go mogli używwać?

Zbieram Like ;D

Daj Jednego ;P

Opublikowano

jest nowy silnik bukkita teraz działa to tak

/xp give nick ilość

Liczę na Like :)

31058703838938529879.png

Brzydki Zły i Szczery <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...