Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Obawa , lęk] ycraft.pl

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , miałem zaszczyt założyć serwer minecraft VPS na hostingu ycraft . Jednakże miesiąc już minął ( w panelu użytkownika piszę , że serwer jest opłacony do : 2012-07-09 22:58:49 ) Wywnioskować z tego faktu mogę następującą rzecz :

1. Założyłem serwer w 2012-06-10 o godzienie 22:58:49 , czyli miesiąc minał o godzienie 22:58 a obecnie mam 23:34 , a na serwer i tak mogę wbić

Nagle z mojej strony pojawiła się obawa - Ten serwer się "skończył" to dlaczego mogę spokojnie wbić ? Czy przyślą pod mój adres jakiegoś KOMORNIKA , czy też podarzą mnie do sądu z powodu np. nie zakończenia tego serwer (wydawało mi się , że stanie się to automatycznie , ale po prostu jest zaskoczony , że po misiącu mogę wbić ) .

Nie , że się boje i trzęse ze strachu tylko po prostu jestem zdziwiony. Wytlumaczcie mi to ^^

Pozdrawiam

Tak , tak wiem jestem debilem . SERWER JEST DO 9 LIPCA , A NIE DO 6. Nie wiem co się stało , że myślałem , że do 6 , ale proszę nie zamykać tematu bo mam kolejne pytanie . Czy gdy będzie 9 lipca i serwer się wg. umowy zakończy to co wtedy? będe musiał akceptować ponownie jakiś regulamin czy coś? Czy tylko po prostu mi wyłączą serwer .

wiem , wiem serwer juest do 9 proszę zamknąć temat. Nie wiem czy mi odbiło , że byłem wręcz pewien zakończenia serwera 6 lipca

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Serwer zostanie wyłączony i wszystkie pliki serwerowe będą zapisane, lecz poprawne działanie będzie ograniczało okienko o opłatę.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Wyłączą ci ,jeśli zapłacisz to włonczą. Kolega tak miał ,że skończyła mu sie umowa na 2 letni wynajem serwera i pochodził jeszcze dzień potem przysłałi mu coś na e-mail zapłacił i znowu serwer działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...