Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ćwiczenia :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam takie pytanko skierowane do osób które ćwiczą, mam 15 lat i teraz taki problem, muszę coś przez wakacje osiągnąć więc pomyślałem,że zabiore się za proste ćwiczenia.

Mam 180cm

Waga 82kg (jestem "nabity")

I teraz, chcę wyrzeźbić troszeczkę brzuszek i klatke,żeby nie było dużych cycków, bo wiem,że to jest możliwe bez ćwiczenia a wolę ich później nie mieć.

:) Mam do dyspozycji jedną hantle 5kg :)))..

Opublikowano

Codziennie 3x brzuszki, co do klatki to pompki (za każdym kolejnym razem o 1 pompkę więcej) ;)

@edit

Dopiero teraz spojrzałem na rozmiary ..

+ bieganie xD

Kawał chłopa, wiem :) Bieganie.. :< Nie lubię biegać, wolałbym jakieś ćwiczenia które będę robił wieczorem.. :)

Opublikowano

Pływanie? :)

W wannie, mieszkam na wsi , nie będę jeździć na basen.. A coś free to rzeka, w szambie nie będę pływać.

Ps. Chcę ćwiczenia typu pompki, skrętoskłony..

Opublikowano

Pompki, brzuszki tym hantlem coś podziałaj np 5 serii po 20-15-10 powtórzeń.

A jak nie to na wsi jest siłownia.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

To tak, rano jem na śniadanie 3 male bulki z jakims warzywem np. z pomidorem. Pozniej obiad, drugie danie ZIemniaki, jakies miesko, i salatka lub jakies kopytka, makaron, prawie zadnej zupy nie jem. Za 2 -3 godzinki przekasze cos i na kolacje to roznie. Jem w dosc duzych ilosciach bo jesie nie najem to po prostu bole brzucha, zle sie czuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...