Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Surv+RPG+Frakcje][DEDYK]Najlepszy serwer tego lata!Trzy królestwa!

DaMianOPLXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!UWAGA!Zmieniony typ na survival+Survival games!!!! Jedyny taki mieszany w polsce!

Trzy Królestwa

Typ: Survival+Igrzyska Śmierci!

Adres IP: s45.mineserv.eu:40968

Status:

status.png?ip=s45.mineserv.eu&port=40968

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

[H@]DamianoPL

[Admin]AlfrixPL

[MOD]Ola1235

[MOD]Nonenick

[MOD]Gh0ster

[MOD]kamil4040

pluginy.png

Razem 24! Na pewno umilą wam grę!

inne.png

Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Opublikowano

Zapraszam mamy drobne problemy z bazą MySQL i wszystkie konta zostały przeniesione do pliku authme! Mineserv.eu nawala ;/ Po długim offlinie znowu możecie cieszyć się grą!!!

Opublikowano

Nie polecam... Admin zbudował vipom baze na bedrocku w neterze i nie ma jak tam dojsc podczas wojny... vipowie przezywaja graczy i nie ponosza za to zadnych kar chodz admin dostawal skargi -.- admin zbanowal mnie i mojego kolege za to ze zlozylismy skarge na vipow ktorzy caly czas byli w naszym zamku z eq od adminow a my nawet nie mielismy jak wbic na serwer.... jak dla mnie głowny admin to niezle nie ogarnia... rekrutacja ponoc byla od 15 ;at a modami zostawaly dzieci po 12 co rozdawaly itemy... Na serverze vip przez admina jest traktowany jak bozek, kiedy nas przezywal admin nie reagowal, a kiedy my ich przezywalismy dostalismy bana i gdzie tu sprawiedliwosc

@Refresh

Zapraszam dzis byla mala awantura i stracilismy z 3 graczy ale trudno. Mam nadzieje ze tkos z was ich zastopi

:)

To jeden z vipow ktorzy maja baze od adminow na bedrocku w netherze przezywal napadal i nie poniusl zadnej kary dlaczego? bo admin sie boji ze straci vipow...

Opublikowano

Nie polecam... Admin zbudował vipom baze na bedrocku w neterze i nie ma jak tam dojsc podczas wojny... vipowie przezywaja graczy i nie ponosza za to zadnych kar chodz admin dostawal skargi -.- admin zbanowal mnie i mojego kolege za to ze zlozylismy skarge na vipow ktorzy caly czas byli w naszym zamku z eq od adminow a my nawet nie mielismy jak wbic na serwer.... jak dla mnie głowny admin to niezle nie ogarnia... rekrutacja ponoc byla od 15 ;at a modami zostawaly dzieci po 12 co rozdawaly itemy... Na serverze vip przez admina jest traktowany jak bozek, kiedy nas przezywal admin nie reagowal, a kiedy my ich przezywalismy dostalismy bana i gdzie tu sprawiedliwosc

To jeden z vipow ktorzy maja baze od adminow na bedrocku w netherze przezywal napadal i nie poniusl zadnej kary dlaczego? bo admin sie boji ze straci vipow...

te itm nie byly od admina tylko z kit vip baze an bedrocku dostlaismy od 12 letneigo moda a admin chcial was do nas tepnac ale wy sie baliscie....

Opublikowano

Co do tego to nie byłbym taki pewny didek, a dostałeś bana za:

1.relogi podczas walki (bałeś się o diax eq)

2.Multikonta!!!

Na początku byłeś spoko ale z tym kolesiem, który ma nick na S przesadziliście! Pisaliście, że zrobili sobie homa w waszej bazie, do której ich wpuściliście dobrowolnie o.O i potem pisaliście, żebym kazał mu usunąć homa! W końcu to survival (nie ufaj nikomu...). Baza na bedrocku? Vipowie jednak płacą za serwer i muszą mieć jakieś przywileje, ale czy dałeś mi dowód, że cię przezywali? Byłem równo po obu stronach, ale gdy ten koleś na S napisał, że jestem jego murzynem dostał bana... (ty nie dostałeś) W regulaminie wyraźnie pisze NIE ROB RELOGOW PODCZAS WALKI!!! trzykrolestwa.ugu.pl i zakładka regulamin pisze, że za niestosowanie się do regulaminu admin może zbanować! I według regulaminu w grze administrator ma zawsze racje nie wiem czy wiesz, ale ranga HeadAdmin to prawie to samo... Oczywiście możesz starać się o unbana, wyłącznie z skruchą i obietnicą poprawy! A co do tych admów 12-latków, nie ma żadnych 12-latków... danilll12- 15 lat! Ja-16 lat AlfrixPL-16lat Roxisska- 15lat, masz rację dawali drobne itemki nie eq! Ale zostali przez to zwolnieni ze wszystkich stanowisk! Teraz tylko ja jestem administratorem (nikomu nie ufam!), a myślisz, że łatwo jednej osobie ogarnąć serwer 20/20 online? Gdy każdy ma jakieś pytanie i nie nadążam nad czytanie czatu nawet! Miejcie trochę wyrozumienia dla admina! Ranga VIP faktycznie ma troche za dużo przywilejów, ale niedługo będzie po 23zł, i będzie mieć o wiele mniej itemków! Za częste offki przepraszam, błąd został już naprawiony (za duża ilość pluginów)!

Jeśli chcesz starać się o unbana pisz mi na PW na MPC, ale ten koleś z nickiem na S tak mnie wk*rwił, że niech lepiej się tu nie pokazuje!

Opublikowano

HAHAHAUHAHUAUHAHUAUHUAUHAUHUAUHUAHAUHA 20 slotów nazwa 3 królestwa HUAYAHYAHAHAYHAHAHAH

Jaja se robicie ta ?

Raczej 1-4 królestwa to jest 20 slotów....

Vip baza z bedrocka

HASHDUASUhduasuhahuaha ....

Czyli vip może mieć niezniszczalny dom spoko!

Haha ogarnąć 20 osób na serwie spoko...

Niektórzy na hamachi się bardziej męczą

Nie mam zamiaru nawet dodać serwa na liste jak słysze takie coś normalnie admini powinni być od 20 a nie od 12...

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Zielak sam kupiłeś VIP, a teraz to piszesz...

Jeśli mówisz, że serwer jest do dupy to zrób lepszy i podaj link mi na PW (oczywiście dedyk). Miałem już 2 serwery, a więc lepiej mi nie mów jak to łatwo, bo się przeliczysz...

@UP

Już się zapowiedziało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...