Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WIELKIE PYTANIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak wytnę z systemu 32 na MOMENT MSVCRT.DLL to zepsuję system ?? Bo wyskakuje mi nadal błąd ,,Nie znaleziono procedury except handler4 common w bibliotece MSVCRT.DLL'' i dostałem taką odpowiedź: ''Wytnij z systemu32 plik o nazwie MSVCRT.DLL i podmień go'' I mam pytanie czy jak wejdę w Windows/System32 i wytnę szybko plik MSVCRT.DLL wkleję go na pulpit i podmienie go plikiem który mam na pulpicie to czy zepsuję system ?? Proszę o odpowiedź bo już nie daje z tym błędem rady. Chcę wgrać mody do GTA SA pobieram tego mod instalera klikam setup i ten błąd się pokazuje i nie mogę go zainstalować i to mnie denerwuje . Proszę o odpowiedź ZNAWCÓW !!

Opublikowano

MSVCRT to zestaw podstawowych funkcji dla programów napisanych w Micorosft Visual Studio więc zanim będziesz mógł kombinować powyłączaj wszelkie programy (w przeciwnym razie pojawią się błędy typu "nie można usunąć pliku gdyż jest on używany przez inny program"). Następnie po prostu podmień. Nie spowoduje (nie powinno) to uszkodzenia systemu, co najwyżej jakichś programów. Dla bezpieczeństwa zrób sobie kopię zapasową oryginału.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

tak ale ta jest uszkodzona , daję wytnij i wklej to plik o podanej nazwie już istnieje a jak wklej to inne programy używają tego pliku

a propo wyłączam gg itp i nadal piszę mam TuneUp i nie umiem tego programu wyłączyć :(

mam włączone tylko TuneUp i Menedżer Realtek Studio a także głośnik i gdy go klikam to tylko wycisz albo ścisz itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...