Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcecie, żeby w naszym dziale powstało nowe subforum "Crossfire Fantasy" ?

Gość patrykkos

Nowe subforum.  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, ?eby w dziale powsta?o subforum zwi?zane innymi wersjami gry ?

• TAK
      7
    • NIE
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z tym, że powstał nowy prywatny serwer Crossfire mam do Was pytanie, a mianowicie:

Czy chcecie, żeby w naszym dziale powstało takie subforum związane z innymi wersjami gry ?

Proszę o wypowiedzi z uzasadnieniem.

Dziękuję

;)

Opublikowano

Nie, ponieważ nie wiadomo czy server się rozwinie, ma dopiero osiem dni. Nie ma także działu Crossfire PH itd. jeśli po kilku miesiącach ten priv będzie miał dużą popularność to można zrobić subforum, a w tej chwili to nie jest potrzebne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jestem na tak teraz będzie dużo ludzi pytało pomocy z crossfire fantasy i wgl. więc można to umieścić tam

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ja także myślę, że coś takiego powinno być zrobione nawet ze względu na to, że w dziale głównym będzie się robił spam

;)

Opublikowano

@UP

Tak, ale większość tych osób, tylko ściągnęło tą grę tylko po to by ją obczaić :)

Generalnie ja jestem na Nie. Ten serwer jest nowy, i pewnie nie ma nim jeszcze takiego zainteresowania wśród Polskich graczy.

Jeśli się rozwinie, to można za parę miesięcy o tym subforum pomyśleć ;)

A jeśli uważacie, że będzie spam w głównym dziale, to do tematów związanych z tą grą dodajcie prefiksy [CF-FG] ;]

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

@UP

Tak, ale większość tych osób, tylko ściągnęło tą grę tylko po to by ją obczaić :)

Generalnie ja jestem na Nie. Ten serwer jest nowy, i pewnie nie ma nim jeszcze takiego zainteresowania wśród Polskich graczy.

A jeśli uważacie, że będzie spam w głównym dziale, to do tematów związanych z tą grą dodajcie prefiksy [CF-FG] ;]

uważam że nawet z nowym prefiksem byłby spam a gra jest i warto by tam poświęcić pomoc dla graczy którzy nie mogą tego zainstalować lub coś

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

A nie lepiej zrobić nowe subforum "inne wersje cf-a" w którym byłby ten server, crossfire philipines, china itd.

Wątpie, żeby dla tego prywatnego servera potrzebny był nowy dział. Więcej osób woli grać w cf EU i NA

Po co robić dla każdego nowego servera nowy dział

1398258449-U383457.png

Opublikowano

O innych wersjach bardzo rzadko piszą w dziale a dzisiaj jakaś nawałnica tematów dotyczących nowego priva więc myślę, że nowe subforum się przyda.

Zawsze gdy coś nie wypali można napisać do Administratora, żeby usunął

;)

Opublikowano

No, ale jak się zrobi dział na wszystkie inne wersje, to jeśli nawet ten server nie wypali, to dział może zostać, po jakimś czasie pojawi się może znowu jakiś server i dział przetrwa. Nie trzeba będzie działu usuwać. Jak zrobi się dział na wszystkie inne wersje to i tak będą pisać w większości o tym nowym privie, a jak ktoś będzie chciał się zapytać o np. cf china to zapyta się w tym dziale, nie będzie spamu w głównym dziale.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak po prawdzie masz rację

:D

Jak sobie pomyślałem to też uważam, że powinno być coś takiego :P

Najwyżej zrobi się prefixy i będzie wiadomo o co chodzi

;)

Opublikowano

Zmiana propozycji z prywatnego serwera na "Inne wersje gry"

;)

Proszę o wypowiedzi

:D

PS. Ankieta także edytowana.

Opublikowano

Jestem na nie, jak zrobi się spam w głownym dziale to wtedy można o tym pomyśleć.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Jestem na nie, jak zrobi się spam w głownym dziale to wtedy można o tym pomyśleć.

Właśnie chodzi o to, że robi się spam. Cały czas ktoś zakłada tematy dotyczące innych wersji gry. New sub przyda się na 100%.

Opublikowano

od tamtego serwera na E (chyba) też było subforum ,więc można dodać.

@down

taa, o to chodzi xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@up Pewnie masz na myśli Eternię :D

Razem z kidem uzgodniłem, że lepiej będzie założyć sub związane ze wszystkimi innymi wersjami gry, żeby każdy mógł o wszystko zapytać lub poprosić o pomoc ;)

Proszę o szybkie rozstrzygnięcie propozycji.

Opublikowano

Jeśli pliki CF'a wyszły już na światło dzienne to zapewne szybko będą powstawać nowe servery, jak na razie jest 1 czy tam 2 i czy opłaca się robić dla tych 2 serverów sf? Poczekajmy chwilę wyjdzie jeszcze więcej tych serverów i dopiero pomyślimy. Tymczasem na nie.

Opublikowano

Piecu przecież jeśli inne to znaczy PH, CHN, VN, RU, FG, itd. więc wszystko w jednym. Często ludzie pytają o te wersje. Nie musi być tylko fantasy games czyli ten nowy priv a wszystkie, które wymieniłem.

Opublikowano

@UP

Według ciebie jak ściąga to daje ike'a bo pobrało zastanów się co piszesz. Jeśli ma to wam ułatwić pracę to nie :D.

Tak.

Opublikowano

Dobrze by było gdyby powstał nowy dział. Ktoś nade mną napisał, że można ten dział zrobić dopiero wtedy gdy będzie spam w głównym dziale. Główny dział jest do Crossfire NA. Więc można zrobić nowy dział "inne wersje", tak jak patrykkos wyżej napisał, jest mnóstwo innych wersji cf'a. Lepiej będzie jeśli pytania dotyczące tych innych wersji będą w innym dziale. Jeśli dział się nie sprawdzi to zawsze go można usunąć. Dział zwiększył by także popularność innych wersji.

Ja jestem na TAK

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...