Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kampy na Noshahr Canals

FatherOvTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak nazwałeś są to kampy dla "początkujących". Jak już mam tam kampić, to nigdy tam nie kampię. Dlaczego? Łatwo jest Cie zobaczyć. Po drugie, sygnalizatgor najlepiej rozstawiać tam przy tym moście, tuż za ostatnim kontenerem po prawej od mostu. W ten sposób lecimy centralnie prosto na dźwig, dzięki czemu można dostać się na najwyższą platrofmę na dźwigu. Następnie jak mam już kampić snajperem to biorę obowiązkowo czujnik ruchu. Kampa fajna, wystarczy, że rozkładamy gdzieś nasz sygnalizator, poczym popełniamy samobójstwo, lub jak ktoś nas zabije, to odradzam na sygnalizatorze i staramy się leciec na kontener, który jest najwyżej położony. Można do jednego wejść, a drugi jest jakby platformą. na którym rozstawiam czujnik, za taki tdm 12 vs 12 na 500 ticketów jestem w stanie uzbierać ponad 3000 punktów za sam czujnik. Następnie wchodzimy do kontenera (tego najwyżej położonego, nie ma chuja. Tylko sygnalizatorem można się do niego dostać) rozstawiamy tam również sygnalizator - w kontenerze, dzięki czemu jak nas zabiją, to jesteśmy w stanie odrodzić się właśnie w tym miejscu. I tu jest fajnie. Zwłaszcza, że tdm na kanałach ma różne spawny, to ustawiamy się w stronę spawnu wroga, dzięki czemu nikt nas nie odstrzeli od tyłu, bo po prostu nas nie sięgnie żadną bronią. Nie wiem, czy wiecie gdzie jest to miejsce o którym mówię, ale postarałem się to wytłumaczyć tak dokładnie jak potrafię. Btw. bióre jakąś snajperkę (coś typu do zabawy w szturmowca jak to mówią) Ja akurat na tdm kanały biorę sks'a z pks-a holo, tłumikiem płomieni oraz chwytem. Dzięki tej kampie jestem w stanie zabić sporo przeciwników samemu nie ginąc. Mój rekord to 107/9. Przypominam, iż gram na konsoli oraz grałem na normalu ;). Ogólnie za meczyk 25-30minutowy, bo średnio tyle trwają wyciągam około 18-20k punktów. za same zabicia około 11-13 łącznie z asystami, adws itp. z 2-3k za sam czyjnik i reszta baretki. Się opisałem xD.

Opublikowano

"Ten film wideo został usunięty przez użytkownika."

WTF? :O

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Jak autor wrzuci filmik ponownie, proszę o raport lub pw. do moderatora działu, lub GMa a temat zostanie otworzony. Na ten czas- cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...