Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Połączenie z XBOX Live

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Internet działa na Xboxie tylko nie może mi się połączyć z Livem.Na lapku i fonie wszystko dobrze.Help!

f8U07UQ.png

Opublikowano

witam ja mam taki problem 3 dni temu gralem online i od tamtego czasu jes lipa problem jest w tym ze kiedy zaloguje sie na xbl moge popierac dema itp zeczy ale kiedy odpalam gre i chcem azgrac online to pisze ;twoj profil nie posiada uprawnien; i tak na kazdej grze a kod 48 h mam wbity.raczej ban to niejest bo dysk smiga normannie prosze o pomoc!!

Opublikowano

Większość użytkowników ma problem z tymi trialami ale microsoft dopiero dzisiaj się o tym dowiedział więc naprawią jurto lub w środę.

Trzeba uzbroić się w cierpliwość. <_<

Opublikowano

Ja bym poczekał z kupnem do naprawy ponieważ może nie zadziałać i stracisz tylko kase, aczkolwiek większości działa więc to twój wybór.

Opublikowano

witam mam pytanie ten staem status vac to gdzies sie pobiera czy to jest juz na kaputerze .sory za glupie pytanie ale naprawde ja nieznam sie na takich zeczach

Opublikowano

VAC to tylko taki system przeciwko cheatom w grze. To sie nie pobiera tylko jest na serwerze.

I na drugi raz jak piszesz to poszukaj dzialu odpowiedniego, bo tutaj napewno nikt ci nie odpowie.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

ok ale mam jeszcze jedno pytanie i niezawracam juz nikomu dupy a wiec jak wyzej pisalem locze sie z xbl i moge pobierac rozne zawartosci dysk taz dziala ale kiedy wlanczam jakos gre to pisze ze .twoj profil niema uprawnien a kod mam wbity koles tez gra na kodach 48h i niema problemu czy dostalem bana i juz tak 5 dzien ban czy nieban ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...