Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowość

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello Pilots,

Although you may not know me yet, I have had you in my sights for some time and would like to finally offer you my assistance.
No matter which company you have sworn your allegiances to,
I am prepared to give you gripping quests, helpful information and more.

Be sure to call upon me in the future to prove your worth in battle. I already look forward to assisting you.

Call me Nyx.

Witajcie Piloci,

Chociaż możecie mnie jeszcze nie znać, muszę mieć was w moim wzroku (? głupie:P) za jakiś czas i chciałbym wam w końcu zaoferować swoją pomoc.
Nie ważne jakiej firmie służycie, jestem przygotowany, żeby dać wam zadania, pomocne informacje i dużo więcej.

Możecie mnie wezwać w przyszłości w czasie walki (?). Juz chciałbym stanąć i waszego boku.

Mówcie mi Nyx.

tłumaczenie moje, mogą być błędy

Nowy stateczek, jak PET? :)

do moderatora:

wiem, że jest specjalny temat, ale nie wyrzucaj tego i nie zamykaj bo do tamtego tematu nikt nie patrzy.. jest dużo innych nieprzydatnych tematów, które możesz pozamykać. pozdro:P

@edit

Witajcie Piloci,
Chociaż możecie mnie jeszcze nie znać, [tu inaczej jest] widziałem cię w widzeniach od jakiegoś czasu chciałbym wam w końcu zaoferować swoją pomoc
Nie ważne jakiej firmie służycie, jestem przygotowany, żeby dać wam zadania, pomocne informacje i dużo więcej.

Możecie mnie wezwać w przyszłości w walce aby udowodnić swoją wartość. Juz chciałbym stanąć i waszego boku.
Tu jest przetłumaczone tak jak ma być , nic to nowego nie wnosi ale tak dla ścisłości ;D

Btw. mi się wydaje że to będzie pet , kolejny pet i kolejne dodatkowe dmg 
Jeszcze tylko lf5 brakuje ;D

Mówcie mi Nyx. 

tłumaczenie by NOOBO POWER

Opublikowano

Kolejny jakiś FaKe albo kolejna rzecz żeby zarobić jak wprowadzą drugiego peta to już koniec będzie na 100% tego Darkorbit.

Teraz zamiast walić po 200k na strzał to będą walić po 300k. Kolejna nie potrzebna rzecz moim zdaniem.

_EDIT_

Mógł byś mi podać linka do tego Facebooka [FB]

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Kolejny jakiś FaKe albo kolejna rzecz żeby zarobić jak wprowadzą drugiego peta to już koniec będzie na 100% tego Darkorbit.

Teraz zamiast walić po 200k na strzał to będą walić po 300k. Kolejna nie potrzebna rzecz moim zdaniem.

Żadne fake . http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151237167044409&set=a.192911074408.156156.62397389408&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Opublikowano

może dla tego usuwają boty bo chcą wprowadzić własnego. heh pełna automatyzacja za pln i komputerowy rozumek w czasie walki z innymi jak sami nie potrafimy :D

Uczeń
Opublikowano

"żeby dać wam zadania...". Chyba jakś szajs z misjami, i ewentualnie bonusami z tego w czasie walki.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

a może wprowadzą coś w rodzaju GPS'a, który będzie informował o bliskości wrogiego gracza itp... :P

­Keelah se'lai

Opublikowano

Mi po tych filmikach (z tym że brakuje nam przyjaciół czy coś) i po tym przychodzi taka myśl że to coś w rodzaju bota. Tylko z tymi zadaniami coś sie to kłóci

Opublikowano

@LP!

tłumaczenie może nie być dokładne, dlatego dałem też oryginał po angielsku, może ktoś bardziej się na tym zna i lepiej przetłumaczy :P

@off

widzę, że w końcu ktoś pomyślał i odpiął temat z aktualizacjami DO , nikt tam nie zaglądał i nikt nie wiedział o nowościach :P

Opublikowano

Witajcie Piloci,

Chociaż możecie mnie jeszcze nie znać, [tu inaczej jest] widziałem cię w widzeniach od jakiegoś czasu chciałbym wam w końcu zaoferować swoją pomoc.

Możecie mnie wezwać w przyszłości w walce aby udowodnić swoją wartość. Juz chciałbym stanąć i waszego boku.

Tu jest przetłumaczone tak jak ma być , nic to nowego nie wnosi ale tak dla ścisłości ;D

Btw. mi się wydaje że to będzie pet , kolejny pet i kolejne dodatkowe dmg -.-

Jeszcze tylko lf5 brakuje ;D

Mówcie mi Nyx.

Opublikowano

Ja chcę lf7, które biją 2k dmg bez ulepszeń!!!

A serio:

Pewnie będzie to kolejny badziew dający misje po max 5k uri za misję, którą będziemy robić pół roku(10k battleray'ów? 10k cubików?:D).

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Mi się wydaję że kręcą coś z radarem że będzie to pet ale będzie wykrywał wrogów w pobliżu i będzie go atakowa.

Co do broni to za rok możecie się spodziewać LF100 które biją na strzał po 200k

1326663273-U247153.png

Opublikowano

Przecież to jest DarkLegacy.

Jeżeli się nie mylę a jak nie to gdzie ten pet itd.. ?

1326663273-U247153.png

Opublikowano

przecież masz jak byk napisane NYX na pierwszym obrazku, i o NYXie jest cały temat, więc koleś, ogarnij trochę i zacznij czytać posty po kolei :P

nikt nie mówi na pewno, że to będzie tak wyglądało jak pet, jeszcze wogóle nie wiadomo co to dokładnie będzie

poza tym jak może byc dark legacy skoro masz okienko z grą i podpis DARK ORBIT , w linku to samo jest DARK ORBIT, przyjrzyj się i skomentuj coś sensownie, a nie tylko sobie posty nabijasz cały czas

Opublikowano

Pierwsze screeny tego ''NYX'' już jakiś czas temu na fb dawali ale dopiero teraz dowiedziałem sie co to jest ;d

Opublikowano

nyxx.png

nyx2a.png

obrazki z zaprzyjaźnionego forum ... ciekawe

z linku w oknie gry wynika że jest to na serwerze testowym

dziwi mnie jedno... czemu minimapa jest "zamalowana"?

Opublikowano

Po prostu misje ci daje, taki gówniany skrót żebyś nie musiał gry minimalizować żeby misje brać

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To nie P.E.T!!!!

To taka ,,bazka'' na x1

Codziennie mozna brac od tego misje

Leci z nich 8.000pd i kr i nagroda:

2cdd lub 1klucz itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...