Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie NX CASH

xx18xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie pomóżcie PROSZE SORRY ZE SPAMUJE BO JUZ BYLO COS PODOBNEGO ALE NIE DOSTALEM KONKRETNEJ ODPOWIEDZI SPROBOJE lepiej opisac moj problem.

Moj problem jest nastepujacy mieszkam w Krakowie i gdy wchodze na strone PaySafeCard i wpisuje moj adres np Krakow ulica xxx itd i wyskakuje mi sklep kolo mojego domu ale obok jest ikonka PayUp z tego co wiem ta firma wspolpracuje z PaySafeCard myslalem ze to pewnie cos jest zle wiec wpisalem ogolnie Krakow potem Warszawa i przy kazdych punktach sprzedazy karty PaySafeCard sa te ikonki z boku PayUp i innych firm wspolpracujacych z PaySafeCard we wszystkich miasach. Wiec dzisjaj poszedłdem do tego sklepu i poprosilem o karte PaySafeCard w wysokosci 50 zl ekspedientka opowiedziala mi ze nie maja czegos takiego, ale to PayUp maja i moje pytanie jest takie czy jak kupie to PayUp to czy da mi ten paragon i na nim bedzie ten KOD PIN BLAGAM O ODOWIEDZ MOZE TE OSOBY CO KUPUJA W SKLEPACH CZY KUPUJA TO PAYUP CZY JAK PROSZE POMUZCIE DAJE LIMIT LIKOW :) Caly dzien szukam o tym informacji ale ni chuja ;D

Opublikowano

PayUp a PaySafeCard to jedna cholera !!!!!! Jak kupisz i ci wydrukuje to pisze PayUp a pod spodem Paysafecard a nizej classic!! licze na like

Tak to jest paragon lecz przy wysokich sumach karta . Na paragonie znajduje sie telekod. Wyglada to jak doladowanie do fona. Jak kupisz np za 200zl i bedziesz sie bał że ktos moze z tego inny skorzysac to przez strone paysafecard mozesz nalozyc haslo.

BUM

Opublikowano

@up jestes w 100 % ? pewnien czyli mam isc do sklepu powiedziec ze chcem karte pay up za 50 zl ona mi wydrukuje ten paragon i bedzie ten kod paysafecard ?

Opublikowano

Ja też taki dylemat miałem jak kupowałem premkę, myslałem, że mi nie pyknie ale weszło wieć 100% pewny też jestem, że to jest to samo :]

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...