Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Keye co i jak? + Informacje

DeepSea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę w sprawie keyów Smite - Battleground of the Gods Beta.

Na forum istnieje temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/665080-ogolny-prosby-o-closed-beta-key/page__st__450

Pełno ludzi otrzymało w tym temacie keye. Problem w tym, że mało kto z nich "oddaje" keye ze swojego konta. Jak nie mamy komu dać tego keya, podzielmy się nim z innymi.

Chodzi mi o to, że 1 klucz uaktywnia konto i tworzy na nim 3 nowe klucze mogące być, kluczami dla innych osób chcących grać.

Poniżej znajduje się Tut jak takowy key zamieścić. Wiem, że większość z was o tym wie, ale chcę naświetlić temat, aby większość z was wstawiało takowe klucze, pozwalając innym na grę i co się za tym wiąże - kolejne keya, dla nowych osób

1.

Tut-1.png

2.

Tut-2.png

3.

Tut-3.png

Obrazki w TuT nie są może jakieś wygórowane, ale pokazują co i jak.

W tym temacie (jeżeli nie będzie usunięty) będę wstawiał codziennie 4-6 keyów do Smite Beta.

Jeśli ktoś chce na pw - pisać do mnie śmiało.

I jeszcze raz proszę - jeśli już otrzymałeś keya i cieszysz się z gry - poświęć te 2 min i skopiuj niepotrzebne ci już keye na forum i daj pograć innym :)

Keye:

F1666-F8F4A-95354-CCB8D-1C664
F110C-1FE68-74F34-A2093-9000F
F18F9-9728E-C4094-10A80-3BA31
F1E4A-38AD2-56E34-BEBBD-04329

Miłej gry ! ;)

Przepraszam za jakieś błędy, jeśli się pojawiły.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Spoko, tylko mi nie chodzi o poradnik - był on taki tylko zrobiony, aby pokazać jak to zrobić, tak na szybko.

Mi chodzi o to, że pełno ludzi czeka na nowe keye, a większość z nich są w kontach graczy, którzy ich nie chcą, zapomnieli, albo im to obojętne, aby je dać by inni mogli zagrać.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Zgłoś się tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/665080-ogolny-prosby-o-closed-beta-key/

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...