Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] nie mogę zainstalować nostale instalator się nie włącza

julojuli321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy próbuje uruchomić instalator folder w którym mam ten plik zawiesza się kiedy zamykam go przez menadżer zadań znika pasek zadań a w jego miejscu pojawia się białe pole ikony na pulpicie mi znikają a instalator za nic nie chce się włączyć wcześniej jak instalowałem nt miałem podobne problemy ale w końcu udawało się zainstalować. teraz nie mogę . :(

proszę was o szybką pomoc :(

@edit

po pewnym czasie pasek zadań oraz ikony wracają do normalnego stanu

24n3chy.jpg

Opublikowano

Usuń wszystkie pliki nostale z komputera, pobierz od nowa i zobacz co się stanie.

Jak nic to nie zdziała, napisz od nowa o co chodzi. Postaram się pomóc, bo prawdopodobnie miałam podobną sytuację.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

a mógłbyś mi podać jak nazywają się wszystkie foldery z grą bo za bardzo nie pamiętam :)

teraz odkryłem kiedy zamykam zawieszony folder to automatycznie ginie proces explorer.exe

24n3chy.jpg

Opublikowano

Hmm...Napisz do supportu, i w czasie czekania na odpowiedź ściągnij jeszcze raz NosTale na inny dysk bez przerywania.

http://www.nostale.pl/support/

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

@Goth

Nie rozumiem Ciebie, bo praktycznie powtórzyłeś to, co ja napisałam. -.-

@jul

Start > Wyszukaj > Pliki etc > Nostale - Wyszuka Ci wszystkie pliki powiązane z tą grą.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

napisałem do gm'a na irc powiedział mi żebym zaktualizował sterowniki do karty graficznej ale nadal to sam proszę pomóżcie mi !!!:(

24n3chy.jpg

Opublikowano

Jaki masz sprzęt weż nam powiedz i jaki system, zrób tak:

Wejdź w Panel sterowania\System i konserwacja\Opcje zasilania i zmień na równoważny lub oszczędność energii dzięki czemu zredukujesz nieco zużycie pamięci RAM (bo o to w tym chodzi)

Instalator NosTale potrzebuję 512+ Mb Ram aby się uruchomił, możesz też kliknąć na instalator (po ściągnięciu masz go w folderze w którym jest pliki downloader)

wziąść właściwości i uruchomić go jako Administrator a także w zgodności z innym systemem operacyjnym.

Zamknij tez wszystkie programy takie jak Skype, Gadu Gadu itp.

Jeśli ci się coś pomiesza to sorry ale na szybko piszę + to jest jak to zrobić na Vista bo sam na starym kompie miałem taki problem :)

Powodzenia z naprawą ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...