Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Party/M2Bob

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jest jakaś możliwośc (cheat, bug) by wziąśc do party osobę z innego królestwa? Mam chary w innych królestwach i chcialem jednego podexpic drugim.

2. Czy w M2Bobie działa opcja, że jak GM jest blisko nas to cheat się wyłącza? I czy to dobry sposób, by sobie odpalić FishBota na noc?

3. W M2Bobie jest opcja, że po kliknięciu f10 luruje sie mobki. Jest jakiś sposób by bot sam raz na jakiś czas je lurował? Wiem że można sobie zlockować F10 jakąś tam śrubką, ale wtedy musi by cały czas odpalone okno z metinem. A te opcje MobLock i MobLurrer w jednej karcie nie działają.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

1. Jest jakaś możliwośc (cheat, bug) by wziąśc do party osobę z innego królestwa? Mam chary w innych królestwach i chcialem jednego podexpic drugim.

2. Czy w M2Bobie działa opcja, że jak GM jest blisko nas to cheat się wyłącza? I czy to dobry sposób, by sobie odpalić FishBota na noc?

3. W M2Bobie jest opcja, że po kliknięciu f10 luruje sie mobki. Jest jakiś sposób by bot sam raz na jakiś czas je lurował? Wiem że można sobie zlockować F10 jakąś tam śrubką, ale wtedy musi by cały czas odpalone okno z metinem. A te opcje MobLock i MobLurrer w jednej karcie nie działają.

1. Hahha nie ma takiej możliwości. Wojna królestw :] więc razem nie podexpisz.

2. Tak jest opcja że się wyłącza. Ale gdy się wyłączy do GM chyba skapnie że na bocie jedziesz. :]

I jak jest Gm w pobliżu na niewidoku to masz czarny kwadracik :)

3.Po co klikać F10 ? m2bob to expbot. czyli sam expi ustawiasz w opcji ATAK zaznaczasz szybkosc bicia itp. i tam masz pelerynki i sam luruje całego spota :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

3.Po co klikać F10 ? m2bob to expbot. czyli sam expi ustawiasz w opcji ATAK zaznaczasz szybkosc bicia itp. i tam masz pelerynki i sam luruje całego spota :)

Tak, tylko to luruje tak jak kamer, czyli nawala 30 mobów w jedno miejsce, które tłucze się 5 minut. A tak to postawił bym chara na wait hacku i exp by szedl 3 razy szybciej

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...