Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie widziałem gdzie napisać ten temat , więc piszę tutaj . Mam problem długi z hamachi , nie mogę go zainstalować. Gdy otwieram instalkę wyskakuję :

Instalator windows

Nie można otworzyć pakietu instalującego.Sprawdź czy pakiet istnieje i czy masz do niego dostęp lub skontaktuj się z producentem w celu weryfikacji ,czy to jest prawidłowy pakiet instalatora windows .

Osobiście nie posiadam hamachi od 1 roku i od tamtego czasu usunąłem wszystko (Sprawdzałem ) , nwm dlaczego jest taki błąd .Posiadam Win 7 64 bit . Za wszelką pomoc będą lecieć lajki .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

@UP Właśnie nie widziałem gdzie to napisać , ściąganie na nowo nic nie daje , ale like za chęci .

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

Jeśli masz 2 dyski C: i D: i masz instalke na dysku C: lub pulpicie to wrzuć na D: chyba że masz pendrive to wgraj instalke na pendriva.

Teraz nowa

:)

sygnays.png

Opublikowano

Dzięki działa , lecz poszedłem na prościznę i ściągnąłem hamachi 1.0 ; d Bo miałem widocznie problem taki chyba z hamachi 2. 0 . Ale like , bd pamiętał to na przyszłość ; )

Temat do zamknięcia .

Nie graj by wygrać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...