Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aek971 i celownik M145

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Posiadam assaulta z aekiem-971 wykupionym forever i własnie wylosowałem celownik optyczny M145 na zawsze, pytanie : jaką bron powinienem wybrać do grania z celownikiem w klasie assault ? i czy od jakiegos levelu mozna kupic ten celownik w sklepie ? czy jedynie wylosować ?

Opublikowano

Ja ci polecam Scar-l lub XM8. W sklepie nie kupisz, można tylko wylosować.

Oj nie, Scar-l na pewno nie. Męczyłem się osobiście tą bronią z tym celownikiem. Im większy zoom tym gorszy rozrzut odczuwamy. M16A2 sprawuje się wyśmienicie w połączeniu z M145, do AEK-971 holograficzny lub RedDot bo to szybka broń i rozrzut w miarę duży. Przy scl, aek gdy używamy M145 musisz być trochę bardziej oddalony bo strzelanie full-auto to tak jak byś walił na ślepo, po całym ekranie a w cel z fartem raz trafisz.

Opublikowano

Każda broń się nada jeśli umiesz jej używać, poprostu nie można od razu wywalić całego magazynka tylko strzelać po 1-3 strzały.

Opublikowano

Panowie , miałem dziś przyjmność wylosować M145 , celownik wymiata z bronią MP5 i jest rzeźnia :) polecam , zajefajnie się gra.... na basra i sharki mozna wymiatać !!!

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...