Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale SE

KarthusPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na NosTale, gram już od 3-4 tyg. w tą grę oczywiście na PL'u mam 55lv SP2 SP1 itp.

Dzisiaj kolega powiedział, że gra na jakimś NosTale SE, z tego co słyszałem jest to lepsze NosTale, że na 30lv dostaję się jakie się chce SP :)

I moje pytania brzmią :

1.Czy opłaca się grać ? (Mam już KSSN)

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji ?

3.Jakie są tam misje na SP ?

4.Szybko się zbiera kasę ?

5.Fajne eq jest na start ?

I ostatnie 6. Z skąd wziąć krzakogony na tym Nostale ? (Widziałem, jak gościu na 23 chodził z turkusowym)

Kto napisze odp. dostanie like'i ! :)

Pozdrawiam i liczę na pomoc ^^

mca.png
Opublikowano

1.Czy opłaca się grać ? (Mam już KSSN) Zależy od gustu, moim zdaniem.Nie

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji ? Misje, z potworków mniej niż na PL

3.Jakie są tam misje na SP ? Różne i z tego co słyszałem każdy dostaje inną.Oczywiście nie ma ich nie wiadomo ile.

4.Szybko się zbiera kasę ? To zależy od wielu czynników ( tak jak na PL)

5.Fajne eq jest na start ? Takie jak na polskim nostale ;p

I ostatnie 6. Z skąd wziąć krzakogony na tym Nostale ? (Widziałem, jak gościu na 23 chodził z turkusowym) Zapewne z NosMall'a albo kupić w perle.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

1.Czy opłaca się grać ? (Mam już KSSN) Zależy od gustu, moim zdaniem.Nie Moim zdaniem też nie.

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji ? Misje, z potworków mniej niż na PL Zgadzam się

3.Jakie są tam misje na SP ? Różne i z tego co słyszałem każdy dostaje inną.[Nie prawda]Oczywiście nie ma ich nie wiadomo ile. Sp robisz na 30, 40, 50, 60 lvlu. Misja na 30 różni się od misji na 40

4.Szybko się zbiera kasę ? To zależy od wielu czynników ( tak jak na PL) WOOOOLNO

5.Fajne eq jest na start ? Takie jak na polskim nostale ;p co 10 lvli dostaje sie nowe eq +7

I ostatnie 6. Z skąd wziąć krzakogony na tym Nostale ? (Widziałem, jak gościu na 23 chodził z turkusowym) Zapewne z NosMall'a albo kupić w perle. Na eventach lecą z cp

Grałem i wiem. Licze na like jeżeli pomogłem <3

Opublikowano

Oczywiście, dziękuje wszystkim za pomoc, każdemu dam like'a !

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA !

mca.png
Opublikowano

1.Czy opłaca się grać ? (Mam już KSSN) Jeśli lubisz grać na zagranicznych serwerach to tak, ogólnie jest to ta sama gra wiec Jeśli PL ci sie podoba to i SE

;)

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji ? Z Misji leci najwiecej EXPA poniewaz na NosTale Se dostajemy cały lvl az do 40lvl (chyba) za misje wiec to samo mowi za siebie

;)

3.Jakie są tam misje na SP? Trzy polowania po czym następuje CP, Jeśli wybrałes zła karte tzn chcesz crusa a mas zna bera misje to poprostu misje odrzuc i wez jeszcze raz

;) na jaka karte misje to bedziesz wiedzial w oknie misji bedzie zdjecie karty ;)

4.Szybko się zbiera kasę ? Wolno lecz do niczego nie potrzebna

;) kupujesz se poty u handlary Evy Energy ;) a tak to nie ma na co wydawac bo eq dostajesz co 10 lvl itp.

5.Fajne eq jest na start ? co 10 poziomów otrzymujesz skrzynke której zawartość to ekwipunek specyficzny dla klasy z unikalnoscia 7 i stopniem ulepszenia 7

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UP@Jest blokada na ip europejskie

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji ? Misje, z potworków mniej niż na PL

Chyba kogoś teraz posrało. Został włączony exp event x2 i Job event x8 i na 29lv z dusi lisa leci mi 1,73% levela...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

UP@Ale on to napisał 6 lipca.... Bez komentarza

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

UP@Ale on to napisał 6 lipca.... Bez komentarza

Wiem. Zwróć uwagę na x2 = 1,73:2=86,5= 0,86% z moba, więcej niż na PL. Ale masz rację, nie zauważyłem że napisał wcześniej.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Niebieski napis oznacza że poprawnie sie zalogowałeś,lecz komunikacja pisze o zablokowanym IP. :)

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

Witam, jestem nowy na NosTale, gram już od 3-4 tyg. w tą grę oczywiście na PL'u mam 55lv SP2 SP1 itp.

Dzisiaj kolega powiedział, że gra na jakimś NosTale SE, z tego co słyszałem jest to lepsze NosTale, że na 30lv dostaję się jakie się chce SP :)

I moje pytania brzmią :

1.Czy opłaca się grać ? (Mam już KSSN) Bardzo się opłaca grać!

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji?Raczej z misji , na misji coś zawsze robić a expisz mało. A z misji leci 40-60% przynajmniej mi na 27lvlu. ;)

3.Jakie są tam misje na SP ?Upolować coś,nie wiem co , bo gram 1 raz.

4.Szybko się zbiera kasę ?Wszystko jest tam drogo,np za przedmiot z ziemi leci ci nawet czasami 1,2k za sztukę u npc!

5.Fajne eq jest na start ?Takie jak na PL u0 +0 pałka ;d Dopiero na 12lvlu po albo przed upolowaniem chomików x 6 strączków groszku x3 i owieczek x 10 dostajesz bron poszukiwacza i szatę u7 +7

I ostatnie 6. Z skąd wziąć krzakogony na tym Nostale ? (Widziałem, jak gościu na 23 chodził z turkusowym)Teraz jest event gdzie na start dostaje się krzaka i skuter i inne pierdoły. ;)Dodam że dotychczas jest zablokowane IP dla całej europy,powód nie jest znany.

Kto napisze odp. dostanie like'i ! :)

Pozdrawiam i liczę na pomoc ^^

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

kto ma skype czy cos i mi pomoze z tym nostale SE z gory dzieki chodzi mi o te imie koreanczyka i KSSN

Jak chcesz mogę dać ci taki program w którym są spisane wszystkie KSSN i imiona ja dopiero dziś go znalazłem i założyłem nowe konto :)

Opublikowano

1.Czy opłaca się grać ? / Opłaca :)

2.Najwięcej expa leci z potworków czy z misji ? / Z mobków moim zdaniem :)

3.Jakie są tam misje na SP ? / Jak weźniesz sp na 30 lv'u to zabijasz moby na słonecznych :)

4.Szybko się zbiera kasę ? / Powiem tak jak ktoś potrafi grać to zbierze szybko + teraz event jest to szybko leci :)

5.Fajne eq jest na start ? / EQ + 7 co 10 level'i do 40 lub 50 lv'a

6. Z skąd wziąć krzakogony na tym Nostale ? (Widziałem, jak gościu na 23 chodził z turkusowym) / Eventy , Eventy i jescze raz eventy :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam prooblem nie moge wejsc do czasoprzestrzeni 18 .. mam 18 lvl i misje też już tą mam .. spotkał sie z tym ktoś kiedyś??

WebRep

Ogólna ocena reputacji

Strona nie ma oceny reputacji

(za mało głosów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...